03 / 05 / 2024

tav filipinler 5 havalimanı

tav filipinler 5 havalimanı

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum, Filipinler’de 9 milyon yolcuya hizmet veren 5 bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek?

2021 yılında açılması planlanan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu 5 istasyondan oluşacak. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu nereden geçecek? İşte Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Marawi'nin yeniden inşası için 96,5 milyon dolarlık bütçe ayrıldı!

Çatışmalar nedeniyle hasar gören Filipinler'in Marawi kentinin yeniden yapılandırılması için 96,5 milyon dolar bütçe ayrıldı.

Kütahya Tavşanlı'da 5 yılda 664 yeni yapı ruhsatı verildi!

Nüfusuna bakıldığında Kütahya’nın en büyük ilçesi ve merkez nüfusu 11 ilden daha büyük olan Tavşanlı hızla büyüyor. Son 5 yılın yapı ruhsat rakamlarına bakıldığında 664 yeni inşaat için başvuru yapıldığı ortaya çıkıyor.

Tavşanlı içme suyu proje ihalesi tamam!

Tavşanlı’nın 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve suyun kaynağından alınmasını kapsayan içme suyu projesinin 54,5 milyon TL’lik ihalesi 22 firmanın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

TAV, Filipinler'de 5 havaalanı için ön yeterlilik aldı!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum Filipinler’de beş bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkı ihalesinden yeterlilik aldı.

Tav, Filipinler'deki 5 havalimanı için ön yeterlilik başvurusu yaptı!

TAV Havalimanları Filipinler'de bulunan5 adet bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

Tavşanlı yeni otogardaki ofisler 5 yıllığına kiraya verecek!

Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Merkez'deki yeni otogarda bulunan bilet satış gişeleri ve şirket büroları 5 yıllığına kiraya verilecek. İhalesi 9 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TAV, Filipinler’de 5 havalimanına talip!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum, Filipinler’de 9 milyon yolcuya hizmet veren 5 bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine başvuruda bulundu!

TAV Havalimanları Holding Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. TAV, Filipinler'de bulunan Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler'deki 5 havalimanı için başvuru yaptı!

TAV'ın dahil olduğu konsorsiyum Filipinler'de bulunan bölgesel havalimanlarının ihalesine ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

tav filipinler 5 havalimanı Haberi

tav filipinler 5 havalimanı

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum, Filipinler’de 9 milyon yolcuya hizmet veren 5 bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı. KAP’a yapılan açıklamada, ortak girişim grubunun oluşturduğu konsorsiyumun Bacolod-Silay, Iloilo, Davao, Laguindingan ve New Bohol-Panglao havalimanlarının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye başvuru yaptığı belirtildi. Konsorsiyumda ADPM ile birlikte TAV’ın payı yüzde 40, MPIC grubunun yüzde 60 payı...