11 / 05 / 2024

TAV filipinler havaalanı

TAV filipinler havaalanı

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum Filipinler’de beş bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkı ihalesinden yeterlilik aldı.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

TAV, Küba’da 2 havalimanı için masaya oturuyor!

TAV Havalimanları, Küba'da 2 havaalanının geliştirilmesi ve işletmesi için masaya oturuyor. Küba, 2 milyondan fazla göçmeniyle ABD'de büyük bir diasporaya sahip.

TAV’dan Suudilerle dev yatırım ortaklığı!

TAV ile Saudi Aerospace Engineering şirketi, Cidde’deki Kral Abdulaziz Uluslararası Havaalanı kapsamında 2.87 milyar riyallik (765.33 milyon dolar) tesis inşa etmeyi planladığı açıklandı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Filipinler'de 5 havaalanı için ön yeterlilik aldı!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum Filipinler’de beş bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkı ihalesinden yeterlilik aldı.

Tav, Filipinler'deki 5 havalimanı için ön yeterlilik başvurusu yaptı!

TAV Havalimanları Filipinler'de bulunan5 adet bölgesel havalimanları'nın işletim ve Bakım & Onarım hakkını içeren ve kamu özel sektör ortaklığı kapsamında düzenlenen ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler’de 5 havalimanına talip!

TAV Havalimanları Holding’in içinde yer aldığı konsorsiyum, Filipinler’de 9 milyon yolcuya hizmet veren 5 bölgesel havalimanının işletim ve bakım-onarım hakkını içeren ihaleye ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine başvuruda bulundu!

TAV Havalimanları Holding Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. TAV, Filipinler'de bulunan Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV, Filipinler'deki 5 havalimanı için başvuru yaptı!

TAV'ın dahil olduğu konsorsiyum Filipinler'de bulunan bölgesel havalimanlarının ihalesine ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

TAV İnşaat havaalanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi oldu!

Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan TAV İnşaat 1 milyar 245 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük şirketi oldu...

TAV Bodrum Havaalanı için imtiyaz sözleşmesi imzaladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Milas Bodrum Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali için imtiyaz sözleşmesi imzaladı.

TAV filipinler havaalanı Haberi

TAV filipinler havaalanı

Asya’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden Filipinler’de düzenlenen ihale beş havalimanının 30 yıl süreyle işletilmesini kapsıyor. Filipinli bir yetkili ihalenin 2.34 milyar dolar büyüklüğündeki ihaleye nihai tekliflerin Ocak ayında alınacağını belirtmişti. Konsorsiyumda TAV ile birlikte Aéroports de Paris’in (ADP) iştiraki Aéroports de Paris Management (ADPM) ve Metro Pacific Investments Corporation (MPIC) ortak girişim grubu yer alıyor. Kamu özel sektör ortaklığı kapsamındaki ihale Bacolod-Silay, Iloilo, Davao, Laguindingan ve New Bohol-Panglao havalimanlarının işletim ve bakım-onarım hakkını içeriyor.


FUARDA BÜYÜK İLGİ 


Öte yandan TAV Havalimanları, Güney Afrika’da düzenlenen ve ortağı Aeroports de Paris ile katıldığı ‘ Routes Dünya Güzergah Geliştirme Fuarı’ndan yoğun ilgi gördü. TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük, fuarın, sektörün nereye gittiğini görmek ve yeni olanakları ortaya çıkarmak için güzel bir fırsat sunduğunu...