15 / 05 / 2024

TAV havaalanı ihalesi

TAV havaalanı ihalesi

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding A.Ş. Milas Bodrum Havaalanı ihalesini Rekabet Kurumu onayladı.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çukurova Havaalanı ihalesi 26 Ekim'de!

Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elenmesinden sonra iptal edilen Çukurova Havaalanı ihalesinde yeni iddialar gündemde. 26 Ekim’de yapılacak olan ihale öncesinde şartnamede idareyi devre dışı bırakacak değişiklikler yapıldığı, ödeme dengelerinin tamamen yüklenici lehine düzenlendiği

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 481 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap 481 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Tavşanlı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kütahya 500 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut , 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 500 konut ihalesi 11 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut , 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 11 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 981 konut ihalesi 3-4 Aralık'ta!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut ihalesi 3 Aralık'ta...

TOKİ Kütahya Tavşanlı 500 konut ihalesi 3 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Tavşanlı 500 konut projesinin ihalesini 3 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

TAV havaalanı ihalesi Haberi

TAV havaalanı ihalesi

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açılan Milas-Bodrum Havaalanının 20 yıllık süre ile kiralanmak suretiyle işletme hakkının verilmesine ilişkin ihaleyi kazandığı 21 Mart 2014 tarihli özel durum açıklamamızda duyurulmuştu. 


İhaleye ilişkin olarak Rekabet Kurumu, 9 Nisan 2014 tarihli onayını, internet sitesi aracılığıyla duyurmuş olup, devam eden süreç ile ilgili tüm aşamalarda kamuoyuna bilgi...