04 / 05 / 2024

TAV İnşaat Abu Dabi

TAV İnşaat Abu Dabi

TAV İnşaat'ın Abu Dabi'ye yapacağı projenin 27 milyon kişiye hizmet vermesi bekleniyor

TAV İnşaat, 3 milyar dolarlık Abu Dabi ihalesini kazandı!

TAV İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) giriş kapısı olan Abu Dabi Havalimanı'nda yapılacak yeni terminal binası ihalesini kazandı

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

TAV İnşaat Abu Dabi Haberi

TAV İnşaat Abu Dabi

TAV İnşaat Birlelik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye Midfield Terminal Kompleksi inşa edecek. 702 bin metrekare alan üzerinde yükselecek projenin 3 milyar dolara mal olması ve 27 milyon kişiye hizmet vermesi...