04 / 05 / 2024

TAV İnşaat borç

TAV İnşaat borç

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur? Tek tek açıklandı!

Emekli olmak isteyen binlerce vatandaş '3600 gün ve borçlanma ile nasıl emekli olunur?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte ayrıntılar... 

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

''Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

Milyonlarca kişi altın ve doların ne olacağını merak ediyor. İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak'' Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyerek altın ve dolar için seviye açıkladı. 

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Bor Medya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bor Medya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Görgülü tarafından kuruldu.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV'ın kira borçlarına indirim!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 2019’un en önemli gelişmelerinden bir tanesinin Tunus’ta imtiyaz şartlarının yeniden yapılandırılması için sürdürdükleri çalışma hakkında değerlendirmelerde bulundu.Sani Şener, kira borçları hakkında indirim aldıkları dile getirdi.

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

TAV İnşaat borç Haberi

TAV İnşaat borç

Dün basında yer alan ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberler hakkında şirketten bir açıklama yapıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

“TAV İnşaat, ENR’a göre son 10 yıldır dünyanın en büyük Havalimanı İnşaat şirketi olup son 12 senedir de Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı ödülüne layık görülmüştür. Şu anda şirketimiz projelerinde 1055’i mühendis ve mimar, tekniker, işçi formen olarakta 21 bin kişi çalışmaktadır. Devam eden işlerin tamamı yurtdışında, toplamı 6 ise milyar dolardır ve bu işler aksaksız devam etmektedir. İş yaptığımız bölgelerdeki ekonomik istikrarsızlık sebebiyle alacaklarımızda gecikmeler olmuştur, bu doğrudur.

340 milyon dolarlık borç için bankalarla 10 aydır süren bir yeniden yapılandırma dönemine girilmiştir. Çünkü yurtdışındaki projelerimizden 500 milyon...