20 / 05 / 2024

tav inşaat Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri

tav inşaat Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards)" sahiplerini buldu.

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

Ces Yapı İnşaat Geliştirme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ces Yapı İnşaat Geliştirme Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenker Sülün tarafından kuruldu.

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Osmaniye'de 30 yaşındaki Suriyeli Hösem Elturku, çalıştığı 10 katlı inşaatın en üst katından düştü. Elturku, olay yerinde hayatını kaybetti...

Kayseri'de 13'üncü kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'de 13 katlı inşaatın en üst katında çalıştığı sırada dengesini kaybedip düşen inşaat işçisi Ramazan Karasu (29) yaşamını yitirdi.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Büyüyen Türkiye için gelişen bir inşaat sektörüne ihtiyaç var!

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mahmoud Hennewı, Osama Albrejawı ve Eyad Al Tabba ortaklığında 180 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

tav inşaat Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri Haberi

tav inşaat Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri


Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards)" sahiplerini buldu. 

TAV înşaat bu yarışmada 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi. 

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun gerçekleştiği bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi seçilmenin kendilerini sevindirdiğini söyledi. 

Katar'da tamamladıkları Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ile inşaatına devam ettikleri Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfield Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi'nde kontrat bedeli ıı milyar dolara ulaşan projeleri bulunduğuna dikkat çeken Akçayoğlu, "Umman, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Tunus ve BAE'de bu prestijli projelerin tamamında değişmeyen tek isim TAV İnşaat." dedi


Ekonomi...