02 / 05 / 2024

TAV İzmir Genel Müdürü kim

TAV İzmir Genel Müdürü kim

TAV İzmir Genel Müdürü Balcı, "İç ve dış hatlarda toplam 9.5 milyon yolcuya ulaştık. İki terminal birleşince yolcu kapasitemiz 45 milyona çıkacak. Türkiye'nin ikinci büyük aktarma merkezi olma hedefine yaklaşacağız" dedi...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün usulsüz satış yaptığı iddiası mecliste!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün İzmir'deki bazı arsa ve arazileri ihaleye sunmadan satışa çıkardığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın yapımına devam ettiklerini söyledi..

TAV 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

İşte dünyadaki en çevreci havalimanları!

TAV İzmir Genel Müdürü F. Erkan Balcı, İç Hatlar Terminali'nin kendi ölçeğindeki bir tesisten yüzde 20 daha az enerji tükettiğini, karbon gazında üçte bir oranında azalma sağlandığını vurguladı.

Ankara Mimarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurulu seçimleri 13-14 Şubat'ta!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Olağan Genel Kurulu'na iki listeyle gidiyor. Ankara Şube Başkanı T. Karakuş Candan, halkı 13 Şubat'ta Cumhuriyetten yana, üyelerini de 14 Şubat'ta halktan yana tavır almaya davet etti.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

TOKİ Kütahya Tavşanlı 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Çukurköy 144 konut inşaatı ile adaiçi genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatına ait bakım ve onarım işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TAV İzmir Genel Müdürü kim Haberi

TAV İzmir Genel Müdürü kim

TAV İzmir Genel Müdürü Balcı, "İç ve dış hatlarda toplam 9.5 milyon yolcuya ulaştık. İki terminal birleşince yolcu kapasitemiz 45 milyona çıkacak. Türkiye'nin ikinci büyük aktarma merkezi olma hedefine yaklaşacağız" dedi.


İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın yolcu sayısı bu yıl sonunda ilk defa 10 milyonu geçecek. TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, Kasım sonu itibariyle iç ve dış hatlarda toplam 9.5 milyon yolcuya ulaştıklarını açıklayarak, yıl sonunda 10 milyon yolcuyu geride bırakacaklarını söyledi. Toplam 266 milyon euro maliyetle yapılan yeni iç hatlar terminalinin de 2014'ün ilk çeyreğinde hizmete gireceğini açıklayan Balcı, "İç ve dış hatlar terminali birleşince toplam 300 bin metrekarelik kapalı terminal alanı ile Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük terminali haline geleceğiz. Yolcu kapasitemiz 45 milyona kadar çıkacak. Türkiye'nin...