06 / 05 / 2024

Tav özel yolcu salonları işletmesi

Tav özel yolcu salonları işletmesi

TAV İşletme Hizmetleri, özel yolcu hizmetleriyle Türkiye dışında da iş yapmaya başladı. Bugüne kadar TAV’ın işlettiği havalimanlarında yer alan TAV İşletme Hizmetleri, diğer havalimanlarına da açıldı.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

TAV kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı!

TAV portföyündeki en değerli varlık olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasıyla kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı. Hem yolcu sayısını hem karını artırdı, şimdi masada yurt dışındaki yeni satın almalar var...

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TAV iki şirketiyle Maskat'ta!

TAV, Umman'ın başkenti Maskat'ta yeni açılan 20 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasının yiyecek-içecek hizmetleri ile özel yolcu salonu işletmeciliğini üstlendi. 

THY'den 3. havalimanına 6 bin metrekarelik lounge!

Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı lounge’ları için ihaleye çıktı. 5-6 bin metrekarelik özel yolcu salonları, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak şekilde inşa edilecek.

TAV İşletme Hizmetleri, Arabistan'da ihale kazandı!

TAV İşletme Hizmetleri, Cidde'de bulunan King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda özel karşılama ve uğurlama hizmeti sunacak

TAV, Maskat yolcu salonunu işletecek!

TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.

TAV, Umman Maskat Havalimanı'nın yolcu salonunu işletecek!

TAV İşletme Hizmetleri, Umman'ın başkenti Maskat Havalimanı'nın yeni terminal binasında özel yolcu salonu işletmesi için açılan ihaleyi kazandı.

Tav özel yolcu salonları işletmesi Haberi

Tav özel yolcu salonları işletmesi

Almanya’da Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge’larının (özel yolcu salonları) işletmesine başlandı. TAV İşletme Hizmetleri’nin Genel Müdürü Bora İşbulan, yeni hedeflerinin Afrika ve Ortadoğu pazarları olduğunu açıkladı. İşbulan ayrıca Avrupa ile ABD pazarlarında ‘primeclass’ markasıyla büyüme atağına geçmek olduğunu ifade etti.



Hedeflerinin şu anda 29 olan salon sayısını katlamak olduğunu dile getiren İşbulan, şöyle konuştu:  “Ağustos’taki kazandığımız ihaleden sonra birçok havalimanından teklif almaya başladık. Artık TAV’ın işletmediği havalimanlarında da olacağız. 2015 sonuna kadar TAV’ın bulunmadığı havalimanlarında 30 ve üzerinde yeni lounge işletmeyi hedefliyoruz.”



Makyaja başlıyor

Bora İşbulan, lounge salonlarında kozmetik ve masaj uygulamalarına da başlayacaklarını söyledi. Şirketin büyük ‘TAV Passport’ hizmetine de değinen İşbulan, kartın üye sayısının 15 bini bulduğunu söyledi. İşbulan, üyelerin yılda ortalama 13-14 kez seyahat ettiğine dikkat...