19 / 05 / 2024

tav tiflis yeni terminal

tav tiflis yeni terminal

TAV Havalimanları, işletmesini üstlendiği Tiflis Havalimanı'ndaki yeni terminalin temelini attı. törenine Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili de katıldı...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

TAV kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı!

TAV portföyündeki en değerli varlık olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasıyla kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı. Hem yolcu sayısını hem karını artırdı, şimdi masada yurt dışındaki yeni satın almalar var...

TOKİ'den Kütahya Tavşanlı'ya 481 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap 481 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TAV iki şirketiyle Maskat'ta!

TAV, Umman'ın başkenti Maskat'ta yeni açılan 20 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasının yiyecek-içecek hizmetleri ile özel yolcu salonu işletmeciliğini üstlendi. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

tav tiflis yeni terminal Haberi

tav tiflis yeni terminal


TAV Havalimanları, işletmesini üstlendiği Tiflis Havalimanı'ndaki yeni terminalin temelini attı. Temel atma törenine Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, Gürcistan Başbakan Yardımcısı Dimitri Kumişvili, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TAV Georgia Genel Müdürü Mete Erkal, bürokratlar, gazeteciler ve TAV çalışanları katıldı.



AA






Bu haber Yeniçağ Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




TAV Havalimanları, işletmesini üstlendiği Tiflis Havalimanı'ndaki yeni terminalin temelini attı.

TAV Havalimanlarından yapılan açıklamaya göre, temel atma törenine Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, Gürcistan Başbakan Yardımcısı Dimitri Kumişvili, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TAV Georgia Genel Müdürü Mete Erkal, bürokratlar, gazeteciler ve TAV çalışanları katıldı. 

Temeli atılan ve 2017 sonunda tamamlanması planlanan yeni terminalle Tiflis Havalimanı yılda yaklaşık 4 milyon yolcuya...