24 / 07 / 2024

TAV ve Aeroports de Paris ortaklığı

TAV ve Aeroports de Paris ortaklığı

Aeroports de Paris Grubu, TAV Havalimanları’nın yüzde 38’ini ve TAV Yatırım Holding’in yüzde 49’unu satın alma sürecini tamamladı

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020!

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonuçları 27.07.2020 ve TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu kazananlar listesi...

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV ve Aeroports de Paris ortaklığı Haberi

TAV ve Aeroports de Paris ortaklığı

Hisse alım sözleşmesinde yer alan ön koşulların tamamlanmasını takiben hisse devrinin gerçekleştirildiği belirtilirken, kaydedildi. Aeroports de Paris Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Pierre Graff de TAV Havalimanları ile olan ortaklığın önemli bir dönüm noktasını oluşturduğunu belirterek, “Bu ortaklık ile gerek organik gerekse inorganik olarak kusursuz bir büyüme potansiyeline sahip, olağanüstü bir ittifak oluşturuyoruz. Sektörün en iyi örneklerinden birini oluşturan bu havalimanı grubuna yaptığımız cazip yatırım, uluslararası stratejimize son derece uygun bir şekilde, grup performansı üzerinde güçlü ve olumlu bir etki yaratacak” diye konuştu.


Küresel havalimanı ittifakı


TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de hisse devriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bu hisse satış işlemiyle birlikte gerçekten küresel bir havalimanı ittifakı kurmuş bulunmaktayız. Operasyonlarını 12 yılda 12 havalimanına genişleten TAV  Havalimanları şimdi...