18 / 05 / 2024

tavas otogarı devir

tavas otogarı devir

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ile bir protokol imzalayarak, 3 yıl süreyle ilçe otogarını Tavas Belediyesine devretti.

Denizli Tavas Otogarı, belediyeye devredildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ile bir protokol imzalayarak, 3 yıl süreyle ilçe otogarını Tavas Belediyesine devretti.

1993 yılında İstanbul Otogarı hizmete girecekmiş!

1993 yılında Esenler inşaatı devam eden Büyük İstanbul Otogarı aynı yılın eylül ayında hizmete girecekmiş. 250 milyar liraya mal olacak otogarın açılmasıyla İstanbul, günde 250 bin kapasiteli otogara kavuşacakmış.

Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin devir anlaşması imzalandı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) ile Beşiktaş Belediyesi arasında daha önce yapılan anlaşmayla Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin devir protokol anlaşması imzalandı.

Tavas'ın 10 yıllık su sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Horasanlı Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıldır devam eden içme suyu sorununu çözerek vatandaşları rahatlattı.

Hileli devir davası açmak ne kadar etkili olur?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında kalan mirasta hissenin satılıp hak verilmediğinde hileli devir davası nasıl açılır sorusunu cevaplandırdı. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

Referans Bakırköy'ün 24 bağımsız bölümünün tapu devir işlemleri tamam!

Referans Bakırköy" projesinin 2015 Ocak-Mart döneminde; toplam satış tutarı 11,11 milyon TL olan 14 adet bağımsız bölümün satışı gerçekleşmiş, satış tutarı toplam 15,16 milyon TL olan 24 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemleri tamamlandı.

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı hizmete girecekmiş!

1992 yılında dünyanın en büyük otogarı olarak inşa edilen Büyük İstanbul Otogarı hizmete girecekmiş. 250 ortak tarafından inşa edilen otogar tamamlandığında maliyeti 300 milyar lirayı aşacakmış.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm projesinin devir töreni yapıldı!

Kemalpaşa'da 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirtti.

Tapu hisse devir sözleşmesi!

Gayrimenkul üzerinde birden fazla kişinin hak sahibi olduğunu belirten tapu belgesine hisseli tapu deniyor. Tapuda hak sahiplerinin hisse oranları belirtiliyor. Peki, tapu hisse devri nasıl olur? İşte, tapu hisse devir sözleşmesi!

Tapu hisse devir işlemleri!

Hisseli tapu, bir mülkiyetin sahibi olan ortaklarının isimlerinin ve sayılarının belirtildiği tapu çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Tapu hissesi satışı ve devri mümkün. İşte, tapu hisse devir işlemleri!

Hisseli tapu devir işlemleri!

Hisseli tapu; bir mülkiyetin sahibi olan ortaklarının isimlerinin ve sayılarının belirtildiği tapu oluyor. Hisseli tapu devir işlemleri, ilgili tapu dairesinde yapılıyor. Peki, hisseli tapu devir işlemleri nasıl olur?

Korkuteli Otogarı ve Fatih Bulvarı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli’nde yapımı tamamladığı Otogar ve Fatih Bulvarı’nın açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı. Çavuşoğlu , Korkuteli’nde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti

Malatya'daki eski otogar yeniden satışa çıktı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla 4 yıl sonra yeniden satışa çıkardı.

tavas otogarı devir Haberi

tavas otogarı devir


Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarının ilk birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi’nde gerçekleşti. Bir dizi ziyaret için son 3 gündür Ankara olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Denizli’ye uğrayıp geçenler, Denizli’yi görenler her gittiğimiz yerde, Denizli’den övgüyle bahsediyor” dedi.


Geçtiğimiz mart ayında aldığı kararla her ay meclis toplantılarının ilk birleşimini ilçelerde yapan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı toplantılarının ilk birleşimini Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında yapılan toplantı Tavas Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri anlatan tanıtım filmlerinin gösterimiyle başladı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli’nin her tarafında olduğu gibi Tavas’ta da yoğun bir hizmet destanıyla, aşkla, sevgiyle gece gündüz çalışıldığını kaydederek, “İlçelerde meclis toplantısı konsepti oluşturmanın ilkini...