03 / 05 / 2024

Tavas turizm gelişimi

Tavas turizm gelişimi

Güney Ege Kalkınma Ajansı bilgilendirme toplantısı Tavas 'ta yapıldı. Toplantıda İlçenin yenilenebilir enerji potansiyelinin oldukça yüksek olduğu vurgulandı.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Yatırım için önemli 5 şehir!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin ilk önceliği büyük şehirlerdir. Yatırım yapılacak şehrin eğitimsel gelişimi, sanayi gücü ve turizm pazarı dikkate alınarak seçilmelidir…

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Türkiye’nin en büyük dönüşüm projesi Hatay'da!

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Payas’taki gelişimi, kentsel dönüşüm çalışmalarını ve turizm projelerini Posta Gazetesi muhabirine anlattı. İşte o röportaj...

Salih Bezci: Mania Planı Ankara'nın gelişimi açısından engel!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, askeri kullanımda bulunan Etimesgut Askeri Havaalanı'na ait Mania Planı'nın Başkent'in kentsel gelişimi açısından engel oluşturduğunu belirtti.

Antalya inşaat sektöründeki gelişimiyle Nisan'a damga vurdu!

Antalya, bu yıl inşaat sektöründeki gelişimi ile Nisan ayına damgasını vurdu. Türkiye'nin en büyük 7 şehrinde, geçen yılın Nisan ayına göre satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller Yalova, Çanakkale ve Antalya olarak sıralandı.

Devletin anahtar teslim fabrika projesi ülkede istihdamı artıracak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Naslı, hükümetin ülke genelindeki 200’e yakın OSB’de uygulamaya koyacağı "yatırımcıya anahtar teslim fabrika" projesinin ülkede girişimciliğin gelişimi ve istihdam artışına önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in vizyon projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Manisa'da yapılara sıkı denetim geldi!

Manisa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü güvenli ve sağlıklı yapıların oluşturulması için şantiyelere yönelik sıkı denetimlerini sürdürüyor. Tüketici bilincinin gelişimi ve güvenli yapıların oluşması hedefleniyor.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek adına kent genelinde yeni bulvarlar ve yollar açan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyor.

Kentsel dönüşüm ve kentsel yenileme arasındaki fark nedir?

ÇEKÜL (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma) Vakfı Başkan Yardımcısı Mithat Kırayoğlu, Bursa'nın kuruluşundan bugüne mimari yapısı ve gelişimi çerçevesinde "Kentsel Yenileme ve Kentsel Dönüşüm" kavramlarını masaya yatırdı. İşte o haber...

Propa'dan inşaat sektörüne destek!

PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor.

Tavas turizm gelişimi Haberi

Tavas turizm gelişimi

Güney Ege Kalkınma Ajansı GEKA'nın 2015 yılı proje teklif çağrısının tanıtım toplantısını Tavas'ta gerçekleştirdi. Toplantıya Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda başkanları, STKlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



GEKA'nın bilgilendirme sunumunu yapan Uzman Birim Müdürü Emre Kemik, toplantıya katılanları alternatif turizm, üretim ve ticaret alt yapısının geliştirilmesi ile yenilebilir enerji projelerine ilişkin bilgilendirdi. Ayrıca katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Kemik, toplantıya duyulan ilgiden çok memnun olduklarım ve kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini söyledi. GEKA temsilcileri, Tavas Belediyesi ile yaptıkları işbirliğinden memnun olduklarını ve Tavas'm gelişmesine katkı sunacak projelere her zaman açık olduklarım söylediler. Ayrıca Tavas'm özellikle yenilenebilir eneıji potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu ve bu konuda yapılması gereken çok güzel çalışmaların olduğunu belirttiler. 


Deha...