10 / 05 / 2024

taviloğlu turizm şirketi

taviloğlu turizm şirketi

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Hüseyin Hüsnü Taviloğlu tarafından, kuruldu...

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Kırmızı etteki kriz büyüyor! Yakında 350 TL’den 480 TL’ye fırlayacak!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, turizm sezonunun yaklaşması sebebiyle sektörün çıkmaza girdiğini ifade ederek “Fiyatlar orantısız yükselecek” şeklinde uyarı yaptı.

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Sarwaroğlu Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarwaroğlu Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sarwar ve Gazianfer Caca ortaklığında kuruldu. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Osmanoğlu Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gültürk tarafından kuruldu.

taviloğlu turizm şirketi Haberi

taviloğlu turizm şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında otel,motel,tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri,büyük mağaza(süpermarket), akaryakıt istasyonları,açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Kemankeş Caddesi NO:28 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hüseyin Hüsnü Taviloğlu tarafından...