02 / 05 / 2024

Tavros Ataköy ne zaman açılıyor

Tavros Ataköy ne zaman açılıyor

Tavros Yatırım Holding, İstanbul Avrupa Yakası Ataköy’ deki 150 milyon euroluk otel ve de rezidans projesini Temmuz’ da açıyor. Rezidansta metrekare 7 bin eurodan başlıyor...

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Ataköy Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Ataköy'de yapılması planlanan Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 soru hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Nivo Ataköy'e yabancı ilgisi!

Bugüne kadar daha çok yaptığı projelerde Körfez yatırımcısından yoğun talep gören Cathay Group, son satışa çıkardığı Nivo Ataköy projesinde Avrupa ve Rusya'dan da yoğun talep aldı.

Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve mağazaların yer aldığı Nef Ataköy 22 projesi 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nef Ataköy kampanyası ne zaman bitecek?

Ataköy Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Artaş İnşaat'ın projesi Avrupa Konutları Ataköy'de 1+1'lerin fiyatları 615 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesi 350 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Artaş Avrupa Konutları Ataköy fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları’nın en yeni halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alırken, daire fiyatları 655 binden başlıyor.

Tavros Ataköy ne zaman açılıyor Haberi

Tavros Ataköy ne zaman açılıyor

Türkiye ile yurt dışında büyük otel ve gayrimenkul projeleri geliştiren Tavros Yatırım Holding, yeni projelere odaklandı. Türkiye’deki ilk yatırımı Denizli’de Dedeman Park Oteli olan Tavros, bu yıl ve 2015’te turizm ve gayrimenkul geliştirme sektörüne 400 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor. 2015’ten sonra karma projelere ağırlık verecek olan Tavros, 600 milyon euroluk yatırım hedefi koydu. İstanbul’daki ilk projesi Ataköy’deki otel ve rezidans projesi olan Tavros, ‘The Residence Tavros’ta metrekaresi 7 bin euro olan rezidans dairelerin satışını da sürdürüyor. 


Ataköy’de otel ve rezidans


Tavros İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya, şu anda 4 büyük otel yatırımlarının olduğunu belirterek, “Tavros, Türkiye’de ilk yatırımını Denizli’de gerçekleştirdi. Burada Dedeman Park Denizli Oteli’ni yaptık. Tavros’un şu anda bir de Özbekistan’da Dedeman Silk Road Tashkent...