15 / 05 / 2024

Nivo Ataköy'e yabancı ilgisi!

Nivo Ataköy'e yabancı ilgisi!

Bugüne kadar daha çok yaptığı projelerde Körfez yatırımcısından yoğun talep gören Cathay Group, son satışa çıkardığı Nivo Ataköy projesinde Avrupa ve Rusya'dan da yoğun talep aldı.



Bugüne kadar daha çok yaptığı projelerde Körfez yatırımcısından yoğun talep gören Cathay Group, son satışa çıkardığı Nivo Ataköy projesinde Avrupa ve Rusya'dan da yoğun talep aldı. Cathay Group ve Dubai merkezli Suriyeli Liderlik Development ortaklığı tarafından geliştirilen Nivo Ataköy, 175 milyon dolarlık yatırımla hayat geçiriliyor. 


17 KATLI 2 BLOK 

314 konut ve 73 adet mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları 8 bin liradan satışa çıktı. Ataköy bölgesinde 12 bin 689 metrekare arsa üzerinde, 17 katlı iki bloktan oluşan Nivo Ataköy'de blokların alt katlarında 3 kat ticari alan, üst katlarda 16 kat home/ofis rezidans katları bulunuyor. 


50 ile 80 metrekare arası değişen l+l ve 2+1 konut seçeneklerinin sunulduğu projede konut ünitelerinin fiyatları 405 bin liradan başlıyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, projenin dünya çapında ses getirecek, ödüller alacak bir proje olması için çalıştıklarını söyledi. Liderlik Development Genel Müdürü Mounis Akkad ise Türkiye'ye yatırımlarının devam edeceğini aktardı. 



Yeni Şafak


Geri Dön