17 / 05 / 2024

Tavros Ataköy ulaşım

Tavros Ataköy ulaşım

Otel ve Rezidans projesi olarak hayata geçirilen ve İstanbul Ataköy 5. Kısım'da inşa edilen Tavros Ataköy Evleri' nde metrekare birim fiyatı 10 bin Euro'dan başlıyor...

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy sahilde Blumar ve Sea Pearl projelerine mühür!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde daha önce mühürlediği, Çelebican İnşaat'a ait Blumar Ataköy'le ilgili işlemin devamına karar verdi, Kuzu İnşaat'a ait Sea Pearl Ataköy de mühürledi.

Ataköy Selenium Retro ulaşım!

Ataköy Selenium Retro ulaşım bilgileri kapsamında proje, metrobüse yakın bir konumda yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projenin ön satış süreci devam ediyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi mi?

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Ataköy Blumar mühürlendi!

Ataköy sahilinde tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi belediye tarafından mühürlendi. Mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı ise devam ediyor.

Tavros Ataköy ulaşım Haberi

Tavros Ataköy ulaşım

Tavros Ataköy, İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Tavros Ataköy projesi rezidans ve otel projesi olarak yükseliyor. 15 katlı tek bloktan oluşan Tavros Ataköy'de ön tarafta otel, arka tarafta rezidans bulunuyor. 


Avrupa Yakası Ataköy 5. Kısım'da inşa edilen Tavros Ataköy'de yer alan otelin işletmeciliği için Hyatt Regency ile anlaşıldı. Projede yer alan rezidansların büyüklükleri 485 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


Gemi şeklinde inşa edilen proje, Atatürk Havaalanı, CNR Fuar Merkezi, Tüyap Fuar Merkezi gibi önemli merkezlere çok yakın inşa ediliyor.


Otel ve Rezidans projesi olarak hayata geçirilen Tavros Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0212 661 36 66

Web: tavrosgroup.com


Melek...