03 / 05 / 2024

Tavşan Adası satışa mı çıktı

Tavşan Adası satışa mı çıktı

Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

İskoçya'daki Barlocco Adası minimum 150 bin sterline satışa sunuldu!  

İskoçya'nın batı kıyısı açıklarındaki Barlocco Adası, minimum 150 bin sterlin (3 milyon 670 bin Türk Lirası) fiyatla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’da hayata geçirdiği yeni projesi Seba Mare Gündoğan satışa çıktı.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Beatles’ın almak istediği gitar şeklindeki ada satışa çıkarıldı!

Ünlü müzik grubu Beatles’ın Yünanistan'da almak istediği gitar şeklindeki Ethereal Adası satışa çıkarıldı. El değmemiş centten olarak görülen adanın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Marmaris Karaca Adası 145 milyon TL'ye satışa çıktı!

Marmaris’te eylül ayında 210 milyon liradan satışa çıkarılan 381 bin metrekarelik Karaca Adası yeniden 145 milyon TL'ye satışa çıktı. Fiyatında 65 milyon lira indirim yapılan adada 3 müstakil ev bulunuyor.

Ege'de satışa çıkarılan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar düştü!

ABD’de yaşayan 59 yaşındaki Türk iş kadını A.S.A., 35 milyon dolara satışa çıkardığı Marmaris’teki Karaca Adası’nın fiyatını 10 milyon dolar düşürdü…

Marjan Adası 462 milyon dolara satışa çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri’nde dört yapay adanın birleştirilmesiyle oluşturulan Marjan Adası satışa çıkartıldı. 462 milyon dolar istenen ada eğer satılırsa dünyanın en pahalı adası olacak.

İngiltere'deki Drake Adası 7.8 milyon dolara satışa çıkarıldı!

İngiltere'nin Plymouth'deki Drake Adası, 6 milyon sterlin'e (yaklaşık 7.8 milyon dolar) satışa çıkarıldı. Drake Adası'nın sahibi Dan McCauley'nin oğlu Aidan McCauley, adanın tekrar kullanıma açılacağını söyledi.

Motu Tiano Adası 45 milyon liraya satışa çıktı!

Fransız Polinezyası'na bağlı tropik Motu Tiano Adası'nın sahipleri İngizliz Jim Simpson ve eşi torunlarını özledikleri için ülkelerine geri dönmeye karar verince, cennet adayı satışa çıkardı. 

Tavşan Adası satışa mı çıktı Haberi

Tavşan Adası satışa mı çıktı


Bozcaada yakınlarındaki 800 dönümlük Tavşan Adası, 20 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bozcaada merkezinin bir mil kuzeyinde bulunan Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor. 


Önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor.


Üzerinde halen yüzlerce tavşanın yaşadığı ada, çevresindeki küçük adacıkları ve koylarıyla da potansiyel bir turizm merkezi olarak gösteriliyor. 


Adanın sahibi olan iş adamının gayrimenkul danışmanlığını yapan firmanın temsilcisi Hakan Güler, adaya ilişkin arayan taliplilerle herhangi bir fiyat sorunu yaşamadıklarını söyledi.


20 milyon doların ada için...