26 / 05 / 2024

tavşancıl mesire alanları

tavşancıl mesire alanları

Kentteki atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde 30 dönüm alan üzerine Yeşil Vadi adıyla mesire alanı oluşturdu.

Kiracılı ev alacaklar dikkat: Uzayan mahkemeler, ödenmeyen kiralar... Bir daha düşünün!

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların yanı sıra, kiracılı ev alanların yaşadıkları da sık sık gündeme geliyor. Peki kiracılı ev almak mantıklı mı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaya Tavşancı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Emlak vergisi için son iki hafta!

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Geçen sene ev alanlar bu yıl ödeme yaparken, bu yıl ev alanlar ise seneye ödeme yapacak.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 333 yeni konut!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

tavşancıl mesire alanları Haberi

tavşancıl mesire alanları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeşili vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kentteki atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde 30 dönüm alan üzerine Yeşil Vadi adıyla mesire alanı oluşturdu. Tavşancıl’ın batısında yer alan vadi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından düzenlenerek hoş bir dinlence yeri haline getirildi.


MESİRE ALANININ İÇİNDEN DERE AKIYOR


İçerisinde küçük bir derenin aktığı Yeşil Vadi, kuş cıvıltıları ve su sesinin eksik olmadığı adeta cennetten bir köşe niteliğinde. Yeşil Vadi’de mangal yerleri, pergolalar ve piknik masaları yer alıyor. Mesire alanının ortasından kıvrıla kıvrıla akan dere üzerinde ahşap küçük köprüler bulunuyor. Yamaçlara kurulan pergolalara çıkmak için ahşap traversten yapılmış merpenler kullanılıyor. Mesire alanın bir yakasında çam ağaçları diğer yakasında meşe ağaçları boy gösteriyor.



BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI


Park Bahçe...