29 / 04 / 2024

Tavuk restoranları franchise

Tavuk restoranları franchise

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Tavuk Dünyası İstanbul’daki 75. restoranını Vega AVM'de açtı!

Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla İstanbulluya yaşatmak amacıyla İstanbul’daki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Tavuk Dünya'sı Tekirdağ'daki 2. şubesini açtı!

Tavuk Dünyası restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Restoranlar zinciri, 5 ay içinde Tekirdağ'daki 2'nci yatırımını yaptı. Tavuk Dünyası Tekira AVM'de açıldı. 

Tavuk Dünyası 35 şube daha açacak!

Tavuk Dünyası, bu yılın sonuna kadar 35 restoran daha açacak. Bir restoran için ortalama yatırım maliyeti 600-800 bin TL arasında bulunuyor. Şubeler için AVM'lerde 100-250 m2, cadde restoranlarında ise 250 m2 ve üzeri mekanlar tercih ediliyor.

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Tavuk restoranları franchise Haberi

Tavuk restoranları franchise

Her yıl ortalama yüzde 8 büyüyen tavuk sektörü, restoran zincirlerinin sayısının artmasını sağlıyor. Yüksek kar marjı sunan tavuk restoranları, bu yıl da yeni girişimcileri arasına katacak. Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre, altı tavuk restoranı markası yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak.

Türkiye'de yılda 2,23 milyon ton kanatlı eti üretimi gerçekleştiriliyor. Bunun 2,16 milyon tonunu tavuk eti oluşturuyor. Ülkemizin dünya üretiminden aldığı pay ise yüzde 2,3. Dünyada üretim büyüklüğü olarak sekizinci sırada yer alan Türkiye, dünya ticaretinde ise yüzde 3,7'lik paya ulaştı. Ülkemizde kanatlı sektörü her yıl ortalama yüzde 8 oranında büyüme gösteriyor. 

Hızla büyüyen sektör, tavuk restoranı zincirlerinin sayısının artmasına da katkı sağlıyor. Tavuk, Türkiye'de yaşayan insanların damak tadına oldukça hitap eden bir yiyecek. Bu nedenle tavuk restoranlarının sayısı...