28 / 04 / 2024

Tayfun Akın Arığ

Tayfun Akın Arığ

Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Türkeri, Tayfun Akın Arığ tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! Herkes kuyumculara akın ediyor

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem günü olan 19 Ekim Çarşamba günü de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. 14,18 VE 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüşe geçti ve herkes kuyumculara akın etti. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları...

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

Cemal Akın Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii'nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Tayfun Akın Arığ Haberi

Tayfun Akın Arığ

Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Türkeri, Tayfun Akın Arığ tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Hürriyet Mahallesi, A Yesevi Caddesi, Aladağ Sokak, No:31 Bodrum...