27 / 08 / 2024

Tayfun Kahraman düğünü ne zaman

Tayfun Kahraman düğünü ne zaman

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'de Yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman ile Meriç Demir evleniyor. Çiftin düğünü 31 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de yapılacak..

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

20 yılı kapsayan dönüşüm planı yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Gündem Buluşmaları’nın 40’ıncı toplantısında, gelecek 20 yılı kapsayan kentsel dönüşüm planı yapılması gerektiğini söyledi. 

Kentsel dönüşüm 3 grupta kategorize edilecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 21. yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Küçükoğlu, ''Kentsel dönüşümü hızlandırmalı, binaları yenileme ve güçlendirme çözümünü bu süreçte iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli!

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Bolu Köroğlu Konağı müzeye dönüştürülecek!

Bolu Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, halk kahramanı ve ozan Köroğlu'nun Bolu'nun Dörtdivan İlçesi'ndeki köyündeki konağı müzeye dönüştüreceklerini açıkladı.

Tayfun Kahraman: Kentsel dönüşüm kentliyi vurdu!

TÜRKİYE genelinde kentsel dönüşüm uygulamalarının masaya yatırıldığı "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı panel İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Yerleşkesi'nde düzenlendi..

TMMOB Şehir Plancılar Odası yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman evleniyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'de Yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman ile Meriç Demir evleniyor. Çiftin düğünü 31 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de yapılacak..

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çizgi romanla anlatıldı!

Bağcılar Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin daha iyi anlaşılması için çizgi roman kitapçık hazırladı. İlçede sevilen ve sayılan bir kişi olarak tasvir edilen çizgi kahraman Seyfi Amca'nın bilgi sahibi olmak için izlediği yöntem anlatılıyor...

Tayfun Kahraman düğünü ne zaman Haberi

Tayfun Kahraman düğünü ne zaman

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'de Yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman ile Meriç Demir hayatını birleştiriyor.


Çiftin düğün töreni 31 Ağustos 2014 günü saat 20:00'de İzmir Cansın Kır Düğün Salonu'nda yapılacak. Tayfun Kahraman ve Meriç Demir çifti, nikah törenini ise 6 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'da İstanbul Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde...