17 / 05 / 2024

tayip

tayip

Tatil cenneti Bodrum'da kiralar yüzde 300'ün üzerinde arttı. Yaz sezonunda yıllık kiralık ev bulmanın imkansız hale geldiği ilçede kiralar 6 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiyor.

TOKİ Ağrı Tutak’ta 240 taksitle ucuz konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün açıkladığı Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Başvuran herkese ucuz konut fırsatı sağlanan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün.

TOKİ Ağrı Diyadin’de 240 taksitle sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın müjdelediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Vatandaşlara ucuz konut fırsatı sunulan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün. Peki TOKİ Ağrı Diyadin 2022 Sosyal Konut Projesinin Detayları nedir?

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ'den 500 konut müjdesi geldi! Bu ilde yaşayanlara piyango vurdu! Beklenen haber şimdi açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konutlardan toplamda 500 konutun yapılacağı il belli oldu. Burada yaşayanlara resmen piyango vurdu. İşte ayrıntılar...

Öğretmen- Doktor- Polis maaşlarına zam! Zamlı Doktor- Öğretmen- Polis maaşları ne kadar?

Bir süredir emekliye ve memura gelecek maaş zammı gündemden düşmezken geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan yapmış olduğu görüşmeler sonrasında bir dizi açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon rakamlarının yanında maaşlara gelecek zam konusuna da değindi. 

Tokat Turhal'da 300 konutun temeli atıldı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından hayata geçirilen 100 bin yeni sosyal konut projesi dahilinde, Tokat’ın Turhal ilçesinde 300 konut için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Konut kredisi faizleri yüzde 1’e ulaştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın faiz indirim çağrısıyla son bir yıldır düşük seyreden kredi faizleri yüzde 1'e ulaştı. İlk özel bankalardan gelen artırıma iki hafta önce kamu bankalarından da geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor. Saat 14:30'da açılacak hastanenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılım gösterecek.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli bugün saat 11:00'da atılacak. 2023 metre orta uzunluğuna sahip köprünün açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

Seferberlik çağrısına inşaat sektöründen tam destek!

İnşaat sektörü temsilcileri Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın üretim ve istihdamda seferberlik çağrısına destek verdi. Kamunun da kentsel dönüşümle seferberliğe destek vermesini isteyen müteahhitler herkesin elini taşın altını koymasını bekliyorlar.

tayip Haberi

tayip

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşanan kira göçleri tatil cennetlerinde yüzde 300'leri bulan kira artışları nedeniyle giderek artıyor. Kiraların 6 bin liradan 50 bin liraya kadar geniş bir yelpazede çeşitlilik gösterdiği Bodrum'dan kaçış için yaz tatilinde tayin isteyen öğretmenlerin yüzde 30'u ilçeden adeta kaçtı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, öğretmen açığı baş gösterirken kalanların bir kısmının da yüksek kiralar nedeniyle farklı sektörlere yöneldiği ifade edildi. Okullarda azalan sınıfların birleştirildiği ve kalan öğretmenlerin ise istenmeyen görevlendirmelerle karı karşıya kaldığı ifade edilirken "barınamıyoruz ve geçinemiyoruz" diyen öğretmenler lojman ve yüzde 50 indirimli ulaşım imkanı istiyor.

Eğitim Sen Bodrum Temsilcisi Yüksel Okyay, yüzde 300 artan kiralar nedeniyle barınma sorunuyla karşı karşıya kalan öğretmenlerin yüzde 30'unun ilçeden ayrıldığını söyledi. Bodrum'daki öğretmenlerin yüzde 80’inin geçtiğimiz haziran ayında...