06 / 05 / 2024

Taylan Çolak

Taylan Çolak

Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Çolak, İlker Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Ümraniye, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Santes Uluslarası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santes Uluslarası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Çolak, İlker Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Eşref Taylan Kın tarafından kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Taylan Antalyalı 4 milyona ev aldı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile beğeni toplayan Galatasaray'ın yıldızı Taylan Antalyalı, ailesine İstanbul'dan 4 milyon TL'ye ev aldı.

Taylan Çolak Haberi

Taylan Çolak

Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taylan Çolak, İlker Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Santes Uluslararası Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Sanayi tesisleri konut tesisleri çelik konstrüksiyon,tesisat,makina,proje,taahhüt,müşavirlik,imalat ve montaj yapmak.  2) Her türlü hidrofor ve her türlü pis su pompaları imalatı ve satışı yapmak. 3) Her türlü sıcak su cihaz ve termosifonları(elektrikli şarj v.b.) imalatı ve satışı yapmak. 4) Doğalgaz dönüşümü ile ilgili kazan brülör tesisat,armatör imalatı ve satışı yapmak. 5) Her türlü ve ebatta basınçlı ve basınçsız kaplar (tanklar) imalatı,montajı ve satışını yapmak. 6) Pis su ve temiz su arıtma ve havuz sistemleri ekipmanları imalatı,montajı ve satışını yapmak.  7)Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında resmi yarı resmi...