30 / 04 / 2024

Tayland haberleri

Tayland haberleri

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Tayland’da deprem meydana geldi. Tayland’ın kuzeyindeki Mae Lao’da meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin, Tayland ile Myanmar’da hissedildiği bildirildi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Tayland kripto para karlarına vergi getiriyor!

Tayland, bütçe açığını kapamak için 30 seneden uzun zamandır ilk defa hisse senedi alım-satımına vergi getirmek için düğmeye bastı. Böylelikle gündemden düşmeyen kripto para karları da belli bir oranda vergilendirilmiş olacak.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Yaşar İpek, Tayland'da cami yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, geçtiğimiz günlerde birkaç arkadaşı ile birlikte gittiği Tayland tatilinde karşısına tesadüfen bir cami çıkınca duygusal anlar yaşadı. İpek, Naka Adası'ndaki Müslüman köylülere, adada bulunan, tentelerden inşa edilmiş caminin yenilenmesi için yardım etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

Tayland İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayland İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Taylan Çetinkaya imzasıyla kuruldu.

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

Tayland'ın en yüksek gökdeleni MahaNakhon açıldı!

Tayland'ın en yüksek gökdeleni MahaNakhon'un resmi açılışı yapıldı. Bangkok'taki 77 kat ve 314 metre uzunluğa sahip gökdelenin açılışına özel ışık gösterileri yapıldı.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Expo 2016 Antalya’daki Tayland Pavilyonu açıldı!

57 ülkenin katılımıyla düzenlenen EXPO 2016 Antalya’nın resmi katılımcılarından Tayland tarafından ’Thai Evi’ şeklinde yapılan pavilyonun resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

Tayland haberleri Haberi

Tayland haberleri

Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi, merkez üssü Tayland’ın kuzeyindeki Mae Lao’nun 9 kilometre güneyi olan depremin büyüklüğünün 6 olduğunu açıkladı.


Açıklamada depremin 7,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, Tayland’ın yanı sıra Myanmar’da hissedilen depremin küçük çaplı hasara yol açtığını bildirdi.


Depremde her iki ülkede de can kaybı olmadığı...