18 / 07 / 2024

Taze Kuru ilk konsept mağazasını Ankara\'da açıyor

Taze Kuru ilk konsept mağazasını Ankara\'da açıyor

Patentli kurutma tekniği ile kurutulmuş ürünleri pazarlamanın en zor olduğu ülkelere bile girmeyi başaran “Taze Kuru”, aflatoksinsiz, tamamen doğal ve özgün lezzetli ürünlerini içeren ilk mağazasını yarın Başkent'te müşterileri ile buluşturacak...

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Euro tarihte ilk kez 32 TL'yi gördü!

Euro/TL kuru tarihte ilk kez 32 lirayı gördü. Dolar kuru ise 29,10 lira seviyesine kadar yükseldi. Bu rakamlarla döviz kurları tarihin en yüksek rakamlarını test etti. 

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Dolar/TL kuru zirvede! Dolar haftanın ilk işlem gününde tarihi yükselişini sürdürüyor! 2 Ekim dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru enflasyon rakamları öncesi tarihi zirvede yükselmeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 2 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 14 Ağustos 2023 tarihinde milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

2023’ün ilk yarısında hiç 5 kuruş ve 1 kuruş basılmadı!

Alışverişlerde kart kullanımının artması ve nakit ödemelerde büyük banknotların kullanılması sebebiyle küçük madeni paralara olan talepte düşüş yaşandı. Bu doğrultuda, darphane, 2023’te hiç 5 ve 1 kuruş basmadı.

Kuru meyve ve mamulleri sektörü ihracatta rekora koşuyor!

Türkiye'nin kuru meyve ve mamulleri sektörü yılın ilk yarısında 724 milyon 669 bin dolarlık ihracata imza attı. Yılın kalan bölümündeki ihracat rakamlarının da geçen yılın üzerinde olması bekleniyor.

Borsa İstanbul'da ilk hedef 7.500 seviyesi! Yatırımcılar bu detayları sakın gözden kaçırmayın!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Soner Kuru, bugünkü köşesinde Borsa İstanbul'u kaleme aldı. Kuru, borsada ilk hedefin 7.500 seviyesi olduğunu aktardı. 

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

Taze Kuru ilk konsept mağazasını Ankara\'da açıyor Haberi

Taze Kuru ilk konsept mağazasını Ankara\'da açıyor


Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'nde ilk Türkiye konsept mağazasını tamamlayan Taze Kuru AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı Nazire Erinç Yurter, 5 yıldan beri Kızılcaham'da üretim yaptıklarını ve dünyada bu teknoloji ile üretim yapabilen tek marka olduklarını belirtti.


FDA kayıtları ve KOSHER, ISO gıda güvenliği belgeleri bulunduğunu, yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu dondurulmuş, klasik kurutulmuş, fırında kurutulmuş işlemlerin dışında çok farklı bir teknik geliştirdiklerini anlatan Yurter, şunları söyledi:


“Sağlıklı ve çevreci kurutulmuş gıda üretmek, bunu üretirken doğal lezzeti muhafaza etmek oldukça zor. Ancak biz bunu başardık. İyi tarım uygulamaları ile üretilmiş olan zamanında yetişmiş meyve ve sebzeleri dalından koptuğu zaman alıyor, yıkıyor ve kendimize özgü işlemden geçirdikten sonra kurutarak, özel ambalajlarımızda farklı seçeneklerde müşterilerin beğenisine sunuyoruz. Kurutulmuş gıdada yıkama işlemini belki de tek yapan...