21 / 05 / 2024

TBMM açılıyor mu

TBMM açılıyor mu

TBMM bugün yeni yasama yılına başlıyor. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra çalışmaya devam eden ve 19 Ağustos’ta kapanan Meclis, 42 gün sonra yeniden açılıyor.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

TBMM bugün açılıyor!

TBMM bugün yeni yasama yılına başlıyor. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra çalışmaya devam eden ve 19 Ağustos’ta kapanan Meclis, 42 gün sonra yeniden açılıyor.

Silivri sahili yıkılıyor mu?

Silivri sahilindeki tatil siteleri taşınacak mı? Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda son durum ne? Silivri sahili yıkılıyor mu? Silivri yazlıkçıları neden tedirgin? İşte Silivri Belediyesi'nden son durum açıklaması...

Halil Mazıcıoğlu: Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, rüzgar enerjisinde dünyanın yenilik peşinde olduğunu bildirdi. Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor...

İGDAŞ özelleştirmesinin önü açılıyor!

anun'da değişiklik öngören tasarı ile doğalgaz piyasası yeniden yapılandırılıyor, İGDAŞ’ın özelleştirilmesinin önü açılıyor. 4646 Sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu’nda değişiklikler öngören tasarı hükümet tarafından TBMM’ye sunuldu.

Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor?

Unkapanı Metro Köprüsü açılış tarihi belli oldu mu? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman açılıyor? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete girecek? Unkapanı Metro Köprüsü ne zaman hizmete açılıyor? İşte cevaplar...

TBMM açılıyor mu Haberi

TBMM açılıyor mu

15 Temmuz darbe girişiminden sonra çalışmaya devam eden ve 19 Ağustos'ta kapanan Meclis, 42 gün sonra yeniden açılıyor. Meclis'te birçok yer GYODER tarafından gönüllü olarak tamir edilirken, birçok yere, "Milletin Meclis'ini millet yapar" pankartı ve dev Türk bayrakları asıldı.


Tören kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Meclis'te Açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak…


Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın konuşmasından satır başları:


15 Temmuz'da tarihimizde görülmemiş bir trajedi yaşadık.


Milletimizin DNA'sında yiğitlik vardır.


Önceliğimiz sade, sivil, demokratik, hürriyetçi ve merkezinde bireyin olduğu yeni bir anayasa yapmaktır.


Selalar, ezanlar, gece boyu süren nöbetler ile millet darbeyi yendi; Türkiye'de artık darbe devrini...