05 / 05 / 2024

tbmmye şehit ailelerin ev sahibi olması için kanun teklifi mi sunuldu

tbmmye şehit ailelerin ev sahibi olması için kanun teklifi mi sunuldu

Milliyetçi Hareket Partisi, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nda değişiklik yapılarak şehit ailelerinin Toplu Konut İdaresi tarafında ev sahibi yapılmaları için TBMM'ye kanun teklifi sundu.

TOKİ ile Çorum'da 140 aile konut sahibi oldu!

Çorum'da Devane 2. Etap Kentsel Yenileme projesi kapsamında yapılan 140 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Törende şehit ailelerin yakınlarının da konut sahibi olacağı belirtildi.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne müjdesini verdiği hizmet binası projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Mamak Şehit Polis Fehmi Şahin Eğitim Merkezi açıldı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

tbmmye şehit ailelerin ev sahibi olması için kanun teklifi mi sunuldu Haberi

tbmmye şehit ailelerin ev sahibi olması için kanun teklifi mi sunuldu

MHP, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu'nda değişiklik yapılarak şehit ailelerinin Toplu Konut İdaresi tarafında ev sahibi yapılmaları için TBMM'ye kanun teklifi sundu. Birçoğu sıvası, kerpiç evlerden çıkan şehitlerin ailelerine ücretsiz Toplu Konut İdaresi tarafından ev verilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi harekete geçti. Toplu Konut İdaresi tarafından Şehit ailelerine ev verilmesini ön gören kanun teklifini MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok verdi. MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok şöyle konuştu:" Vatan için canını vermiş bu insanların geride bıraktıkları bizim için kutsaldır. Onlar için ne yapılsa azdır. Yapılan hiçbir şey şehitlerimizi geri getirmez ama geride kalanların acılarını bir nebze dindirmek için hiçbir prosedüre tabi tutulmadan her şehit ailesine birer daire verilmeli."


İsmail...