30 / 04 / 2024

tcdd animasyon filmi

tcdd animasyon filmi

Marmaray'ın animasyon tanıtım filmi kısa bir süre içerisinde ulusal televizyon kanallarında, tren istasyonları ve şehirlerdeki reklam panoları ile trenlerde yayınlanacak. TCDD, Marmaray'ı animasyon film ile anlatacak.

3. Havalimanı'nın 3D animasyon filmi hazırlandı!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olarak kamuoyunda sıkca konuşulan İstanbul Yeni Havalimanı’nın, tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyimi, 3D animasyon videosu ile anlatıldı.

Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi!

90lı yılların en önemli konut projelerinden Bahçeşehir bakın nasıl lanse edilmişti. İşte Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi...

TCDD,İZBAN'ın hat kullanım bedeli ödemediğini bildirdi!

TCDD, bugüne kadar İZBAN'ın hiç hat kullanım bedeli ödemediğini, Aziz Kocaoğlu'nun "Harcadıkları 7'de biri dahi değil" yönündeki söylemin de gerçekle bağdaşmadığını açıkladı

TCDD'den Bakırköy'de kiralık hangar binası!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından İstanbul Bakırköy'de bulunan hangar binası aylık 10 bin TL'ye kapalı zarf yöntemi ile kiralanacak.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

TCDD, Adana ve Gaziantep'teki 106 konut alanını satışta çıkarıyor!

Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 21-22 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:00 da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Eski Yazlık Lokali'nde, “Pazarlık Usulü” ile yapılacak

TCDD Adana ve Gaziantep'te 106 taşınmazı satışa çıkardı!

Türkiye genelinde gayrimenkul satışlarını sürdüren TCDD, Adana ve Gaziantep'te arsa, kargir ev, arsalı ahşap ev, bağ, bahçeli ev niteliklerine sahip toplam 106 taşınmazını satışa çıkardı.

TCDD'den Adana ve Gaziantep'te satılık 106 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın Seyhan ve Pozantı, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2016 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bombardier, TCDD’nin hızlı tren ihalesine hazırlanıyor!

Bombardier, Türkiye'ye yatırım yapmakta kararlı. Bölge Başkanı Dieter John, "Siyasi durum ne olursa olsun Türkiye'de yatırımı sürdüreceğiz. TCDD'nin ihalesini alırsak 100 milyon euro yatırım planlıyoruz" dedi.

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

Adana'da TCDD'nin yaptığı ihata duvarı açık kaldı!

Adana'da yüzlerce öğrencinin ölüm tehlikesini altında tren hattından geçerek okuluna gitmesini engellemek için TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihata duvarı açık kaldı.

ÖİB TCDD'nin Balıkesir arsasını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Balıkesir ili, Edremit ilçesi'ndeki arsayı Etter Karabıyık'a sattı.

TCDD, Kadıköy Erenköy'de 10 adet konut satıyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy Mahallesi 2964 Ada 95 parselde bulunan 10 adet bağımsız bölümü ihale yöntemiyle satışa çıkardı. İşte TCDD evlerinin satış detayları...

tcdd animasyon filmi Haberi

tcdd animasyon filmi


TCDD, Marmaray'ın tanıtımını içeren ve ne kadar güvenli olduğunu anlatan animasyon film hazırlattı - Marmaray'ın animasyon tanıtım filmi kısa bir süre içerisinde ulusal televizyon kanallarında, tren istasyonları ve şehirlerdeki reklam panoları ile trenlerde yayınlanacak


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, TCDD, açıldığı 29 Ekim 2013 tarihinden bu yana 30 milyondan yolcu taşıyan ve İstanbulluların ulaşımda olmazsa olmazı haline gelen Marmaray'ı animasyon film ile anlatacak. "Marmaray ile Güvenli Yolculuk" sloganıyla sunulan tanıtım filminde Marmaray'da yer alan tüm güvenlik tedbirlerine yer veriliyor.


"Asrın Projesi" Marmaray'ı animasyon tekniğiyle anlatan filmde, iki kıtanın birbirine Marmara denizinin altındaki toprak tabakasına gömülü tüplerle bağlandığı belirtilirken, tüplerin hiçbir şekilde deniz suyu ile temas etmediği vurgulanıyor.


Denizaltı tüp tünellerde olağan üstü durumlarda yüksek kapasiteli pompaların devreye girdiği ve tünel içeresindeki trenin...