30 / 04 / 2024

tcdd vatmanı serkan yavaş

tcdd vatmanı serkan yavaş

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt ve vatman Serkan Yavaş, Marmaray' ın Üsküdar Meydanı' ndaki açılış töreninin ardından ilk sefere katılacak heyeti beklerken, son hazırlıklarını yapıyor...

TCDD'ye ait konutlar meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TCDD'ye ait taşınmazlar ve kapatılan istasyonlar ile TCDD'ye devredilen taşınmazlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Ece Erken, Serkan Uçar’a haciz işlemi başlattı!

Ece Erken, oğlunun 4 bin lira olan nafakasını aylardır ödemeyen eski eşi Serkan Uçar’a haciz işlemi başlatılması için dava açtığını açıkladı.

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Serkan Akkoyuncu: İnşaat sektörü verimli döneminde!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, yılın ilk yarısında inşaat sektörünün verimli bir dönem geçirdiğini söyledi.

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

Serkan Akkoyuncu: Faiz indirimi konut kredilerine de etkileyecek!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili yaptığı açıklama inşaat Sektörü'nde bayram havası yaşattı. Akkoyuncu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu o açıklamayı şöyle yorumladı.

TCDD’deki özelleştirme protesto edildi!

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS), İstanbul 1 No’lu Şube, TCDD’deki özelleştirme uygulamalarını protesto etti. BTS üyeleri, Haydarpaşa Garı’nda açıklama yaptı.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

Alsancak'ta TCDD'ye ait bahçe duvarı yıkılıyor!

Alsancak’ın girişinde trafiğin sıkışmasına neden olan TCDD’ye ait bahçe duvarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yıkılıyor. Yol, yıkımın ardından çift şeritli olacak

tcdd vatmanı serkan yavaş Haberi

tcdd vatmanı serkan yavaş


Marmaray'ın ilk sürüşünü gerçekleştirecek vatman Serkan Yavaş, "Böyle önemli bir günde sürüş bana nasip oldu, çok mutluyum" dedi. 


TCDD Genel Müdür Yardımcısı Veysi Kurt ve vatman Serkan Yavaş, Marmaray'ın Üsküdar Meydanı'ndaki açılış töreninin ardından ilk sefere katılacak heyeti beklerken, son hazırlıklarını yapıyor. 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile konukları taşıyacak ilk sefere ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kurt, böyle bir günde Asya ile Avrupa'yı birleştiren bir ulaşım koridorunda yolcu taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


Kurt, az sonra yapılacak ilk sefer için 4 aydır deneme sürüşleri yapıldığını belirterek, ilk seferde kullanılacak trenin daha önce banliyö hattında kullanıldığını anlattı. 


İlk seferi gerçekleştirecek 25 yıllık vatman Serkan Yavaş da "Böyle önemli bir günde böyle bir törende sürüş bana nasip oldu, çok...