28 / 04 / 2024

Tchibo mutfak

Tchibo mutfak

Tchibo, mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak “Mutfakta Yaz Havası” teması ile birbirinden canlı renklerden oluşan pratik mutfak ürünlerini Tchibo severlerin beğenisine sunuyor.

Tchibo’da mutfak ürünlerinde indirim zamanı! Hangi ürünler indirime girdi? 3 Ekim 2022 Tchibo Fiyat Listesi!

Tchibo online satış mağazasında seçili mutfak ürünlerinde indirim yaptı. Kahve makinelerinin de dahil olduğu indirim kampanyasında çikolata eritme torbasından kek kalıbına, pişirme matından ekmek kutusuna bir çok ürün mevcut. 

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Tchibo mutfak Haberi

Tchibo mutfak

“Mutfakta Yaz Havası” ile saklama kaplarından, dondurma ve içecek hazırlamada kullanılan yardımcı ürünlere; pratik tencerelerden kesme tahtalarına uzanan geniş koleksiyonla yaz sofraları çok renkli. Çift hız kademeli ve atış fonksiyonu için döner düğmeli kompakt mutfak robotu; porsiyonlama kaşığı, ölçüm kabı ve tarif kitapçığını içeren kompresörlü dondurma makinesinin yanı sıra; optimum izolasyon için alüminyum kaplamalı soğutucu çantaların ve yumuşak yüzeyli polar piknik örtülerinin yer aldığı tema yaz keyfini ikiye katlıyor. 

Yaz lezzetlerine Tchibo dokunuşu

Silikon conta kapaklı, sızdırmayan, hava ve su geçirmez özelliğiyle her boydaki saklama kapları yaz lezzetlerini korurken buzdolaplarına da estetik katıyor. Dondurma, salata ve pastaları süslemek için son derece pratik olan şekerleme değirmeniyle fındık, bisküvi ve şekerleme öğütmek çok kolay ve eğlenceli. Seramik öğütücülü otomatik tuz veya biber değirmeninin,...