04 / 05 / 2024

TCI International Group İnşaat adres

TCI International Group İnşaat adres

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedeh Elnaz Ghasemı tarafından kuruldu.

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile paulus Adrianus Van Asselt ve Abdelfattah Hajjari ortaklığında kuruldu.

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Abo Smra ve Anjee Al Tal ortaklığında kuruldu.

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akdağ ve Nga Lai Lillian Chan tarafından kuruldu.

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Eid M. Hassanne tarafından kuruldu...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

TCI International Group İnşaat adres Haberi

TCI International Group İnşaat adres

TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shahram Keıhanfar, Farshıd Shabanı Motlagh, Murat Deliktaş, Hojjatollah Valeh Sheıda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


TCI International Group İnşaat Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...