05 / 05 / 2024

tcmb ekim vadeli repo ihalesi

tcmb ekim vadeli repo ihalesi

TCMB, bugün geleneksel yöntemle düzenlediği 3 Kasım vadeli repo ihalesi ile piyasaya 10 milyar lira verdi

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Merkez Bankası, ekim ayı enflasyon rakamının nedenlerini açıkladı!

TCMB ekim ayına ilişkin fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Banka, ekim ayında doğal gaz bedelsiz kullanım sınırının üzerine çıkılmasıyla 0,22 puanlık etki görüldüğünü, gıda fiyatlarındaki artışın da güçlü olduğunu belirtti.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

Altın ve dolar kritik karar sonrası böyle olacak! Saatler kala ekonomistler peş peşe açıkladı! Nefesler tutuldu

Bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim 2022 faiz kararı açıklanacak. Karardan piyasaların etkilenmesi beklenirken, altın ve dolar ne olacak? sorusunun yanıtı ekonomistlerden geldi.

Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında yüzde 2,2 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ekim 2020 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerine göre, Konut Fiyat Endeksi, Ekim ayında aylık yüzde 2,2, yıllık yüzde 29,2 artışla 149,9 seviyesine ulaştı.

Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında yüzde 0,47 arttı!

TCMB tarafından ekim dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Konut Fiyat Endeksi, Ekim'de bir önceki aya göre yüzde 0,47 artışla 222,43 seviyesinde gerçekleşti

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 1,4 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim 2015 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Buna göre TKFE, ekimde bir önceki aya göre yüzde 1,4 artışla 197,08'e çıktı.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi 2014 Ekim'de yüzde 1,24 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2014'ün ekim ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, söz konusu dönemde TKFE, aylık yüzde 1,24 artışla 166,05 seviyesine çıktı.

Sanayi Ekim'de yüzde 74.9 kapasiteyle çalıştı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından düzenlenen ve ekim ayında imalat sanayinde faaliyet gösteren 2 bin 161 işyerinin katılımıyla gerçekleştirilen imalat sanayi kapasite kullanım oranı çalışması sonuçları açıklandı.

TCMB'nin resmi rezerv varlıkları arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), resmi rezerv varlıkları kasım ayında bir önceki aya göre 390 milyon dolar artarak, 134 milyar 576 milyon dolar oldu. Söz konusu tutar 2013 ekim ayında 134 milyar 186 milyon dolar düzeyindeydi...

Gölpark Gülümseyen Bahçeler'in temeli 22 Ekim'de atılıyor! 800 bin TL'ye!

22 Ekim'de temeli atılacak Gölpark Gülümseyen Bahçeler projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve 950 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Boğaziçi Evleri'nde ön talep toplanıyor! Ekim sonu satışa çıkacak!

81 konuttan meydan agelen Boğaziçi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Proje kapsamında yer alan konutların satışlarına henüz başlanmadı. Projenin lansmanı ise Ekim sonunda yapılacak...

tcmb ekim vadeli repo ihalesi Haberi

tcmb ekim vadeli repo ihalesi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün geleneksel yöntemle düzenlediği 3 Kasım vadeli repo ihalesi ile piyasaya 10 milyar lira verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihaleye, 36 milyar 500 milyon liralık teklif geldi.

İhalede en düşük basit faiz yüzde 12,42, ortalama ve en yüksek basit faiz yüzde 12,48 olurken, en düşük bileşik faiz yüzde 13,16, ortalama ve en yüksek bileşik faiz ise yüzde 13,22 seviyesinde...