17 / 05 / 2024

TDS Makina akhisar osb fabrika

TDS Makina akhisar osb fabrika

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 76 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika kuracak...

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hacı Salih Efendi Sokak'ta kuruldu.

Alapala Makina'nın yeni fabrikasının inşaatı 2016'da tamam!

Alapala Makina, iki yıldır planlamasını yaptığı ve Temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı yeni fabrikasını ve Ar-Ge merkezini 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçiriyor.

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart tarihinde Esenler, Menderes Mahallesi, 348. Sokak'ta kuruldu.

Akhisar'a baraj inşa edilecek!

Akhisar’ın uzun yıllardır ümitle beklediği proje artık gerçekleşiyor. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir`den, Akhisar için uzun yıllar önce sözü verilen ancak bugüne kadar gerçekleştirilemeyen Gürdük barajı ile ilgili sevindiren haber geldi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te, Başakşehir'de Hilmi Civan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cem İnşaat Turizm Makina Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cem İnşaat Turizm Makina Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 16 Mart 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Cem Ercan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaynarca'da, Nejla Aktan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Akhisar Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Akhisar Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. Saat 18.00'de başlayan Mart ayı olağan meclis toplantısında 2 gündem maddesi yer aldı.

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te Fatih'te, Sabriye Tırımoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Ataşehir 'de, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

TDS Makina akhisar osb fabrika Haberi

TDS Makina akhisar osb fabrika

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 45 bin metrekare alana sahip tesisinin ardından yine bu bölgede 76 bin metrekare alan üzerine kuracağı fabrikanın inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacak Tahıl taşıma, kurutma ve kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösterdiklerini ABP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kantar, "1985'te gıda kalite kontrol cihazları ve katkı maddeleri konularıyla faaliyete başladık. ABP Gıda isimli Ankara merkezli bu şirketimizle, tahıl kalite kontrolünde kullanılan laboratuvar cihazları üreten sekiz yurtdışı firmanın Türkiye temsilciliğini yapıyoruz. Türkiye genelinde un, yem, makarna, yağ, bakliyat ve kuruyemiş gibi sektörlerdeki firmalara, üniversitelere, ticaret borsalarına, Toprak Mahsulleri Ofisi gibi kuruluşlara test cihazlarının satış ve satış sonrası eğitim ve servis hizmetlerini...