26 / 05 / 2024

TDUB yetkilileri gayrimenkul komitesi kurdu

TDUB yetkilileri gayrimenkul komitesi kurdu

Değerleme sektöründe uyuşmazlık ve şikayetler için başvuru adresi TDUB Değerlendirme Komitesi Değerleme sektörünün gözü Değerlendirme Komitesi'nde olacak. TDUB yetkilileri, sektör için büyük bir adım olan Değerlendirme Komitesi'ni kurduklarını açıkladı.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

2017’de gayrimenkul sektörü rekor kıracak!

Propa CEO’su Can Özçiçek, 2017’de gayrimenkul sektörünün yeni bir rekor kırabileceğini söyledi. Özçiçek, hem devlet yetkilileri hem de sektör temsilcileri tarafından sunulan bu imkanlarla sektörün ciddi bir ivme yakalayacağını belirtti.

TDUB Gayrimenkul Sektöründe Vergilendirme eğitimi 22 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Erkan Aydın, 22 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul sektöründe vergilendirme konulu eğitim verecek.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

Kordon'da gayrimenkul fiyatları neden arttı?

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB), Alsancak Kordon bölgesini mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, İzmir Limanı'nın taşınma projesiyle bölgedeki gayrimenkul fiyatlarının tavan yaptığını gösteriyor.

Gayrimenkul sektörü yeni hükümetten destek istiyor!

2014 yılındaki yerel seçimlerden bu yana gayrimenkul sektörünü ilgilendiren bir karar alınamadığına dikkat çeken sektör yetkilileri, "Kendi imkânlarımızla buraya kadar geldik sonrası için hükümet desteği şart" dedi.

TDUB Gayrimenkul Değerlendirme Komitesi kurdu!

Değerleme sektöründe uyuşmazlık ve şikayetler için başvuru adresi TDUB Değerlendirme Komitesi Değerleme sektörünün gözü Değerlendirme Komitesi'nde olacak. TDUB yetkilileri, sektör için büyük bir adım olan Değerlendirme Komitesi'ni kurduklarını açıkladı.

TDUB, gayrimenkul değerleme standartlarını belirliyor!

Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu olan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) yetkilileri, yapılan yeni düzenleme ile değerleme şirketlerinin bankalar için üreteceği raporların standart hale getirecek.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri düzenledi!

TDUB Eğitim Akademisi, son dönemde en çok merak edilen yeni yatırım aracı "Gayrimenkul Yatırım Fonları" hakkında eğitim semineri düzenledi.

Vera Gayrimenkul 7 farklı projenin satış danışmanlığını yürütüyor!

Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddialı olduklarını söyledi...

Vera Gayrimenkul büyümeyi hedefledi!

Yaklaşık 5 aydır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın yetkilileri, satışını yaptığı projelerde iddalı olduklarını söyledi.

Avrasya Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı.İşte Avrasya Gayrimenkul şirket yetkilileri...

Panora GYO Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgilerini yayınladı.

TDUB yetkilileri gayrimenkul komitesi kurdu Haberi

TDUB yetkilileri gayrimenkul komitesi kurdu

Değerleme sektöründe uyuşmazlık ve şikayetler için başvuru adresi TDUB Değerlendirme Komitesi Değerleme sektörünün gözü Değerlendirme Komitesi'nde olacak. Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB yetkilileri, sektör için büyük bir adım olan Değerlendirme Komitesi'ni kurduklarını açıkladı. 


Değerlendirme Komitesi ile sektörün disipline edileceğini ifade eden TDUB yetkilileri, şikâyetle gelen dosyaların ya da TDUB'un doğrudan tespit ettiği hataların komite tarafından inceleneceğini ve gerekli görüldüğü takdirde kanunda belirtilen idari para cezaları ile disiplin cezalarının verileceğini belirtiyorlar.


Sektör kontrol altında

Değerlendirme Komitesi ile üyelerinin kanun kapsamındaki faaliyetleri ile üyeleri tarafından müşterilerine verilecek olan hizmetlerden kaynaklanan uyuşmazlıkların çözümüne yardımcı olmak, uyuşmazlıkların ve itirazların değerleme standartlara uygunluğunun gözden geçirilmesi yoluyla çözümüne yönelik inceleme ve araştırma yaparak üyeleri hakkında yapılan şikâyetleri değerlendirecek olan TDUB; mevzuat ve standartlara...