12 / 05 / 2024

TeamFores Mimarlık ürünleri

TeamFores Mimarlık ürünleri

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Bim’e indirimli pastacılık ürünleri geliyor! BİM 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta çeşit çeşit pastacılık ürünleri indirimli fiyatlarıyla BİM market raflarında yerini alacak.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Migros'ta et, tavuk ve balık ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! İndirim bitmeden koşun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Migros'ta çılgın kampanya başladı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Migros; et, tavuk ve balık ürünlerine yüzde 33'e varan indirimler yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta et, tavuk ve balık ürünleri ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

TeamFores Mimarlık ürünleri Haberi

TeamFores Mimarlık ürünleri

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık tarafından, Anadolu yakasının en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Ümraniye bölgesinde, ağırlıklı olarak Finanskent’in yabancı yönetici profilinin konaklama ihtiyacını karşılamayı hedefleyerek tasarlanan DRS Loft ve Rezidans projesi, esnek mekan çözümleri, kullanıcılarının ve çevresinin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üretecek bir cazibe merkezi olmaya aday. Geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinde Amerika’da atıl durumdaki endüstriyel alanların özellikle sanatçılar ve bohem hayata uzak olmayan üst düzey yöneticiler tarafından tercih edilen konutlara dönüştürülmesiyle başlayan ‘loft’ anlayışı ile ele alınan DRS Loft ve Rezidans, ilk önce ofis olarak tasarlanmış, daha sonra çevredeki ihtiyaçların ve taleplerin yeniden değerlendirilmesi sonucunda konut bloğuna dönüştürülmüş. Böylece her biri yüksek tavanlı tasarlanan şekilde toplam 141 adet, 1+1, 2+1 ve loft daire tiplerinden oluşan yeni nesil...