30 / 04 / 2024

TeamFores Ümraniye projeleri

TeamFores Ümraniye projeleri

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

TeamFores Ümraniye projeleri Haberi

TeamFores Ümraniye projeleri

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık tarafından, Anadolu yakasının en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Ümraniye bölgesinde, ağırlıklı olarak Finanskent’in yabancı yönetici profilinin konaklama ihtiyacını karşılamayı hedefleyerek tasarlanan DRS Loft ve Rezidans projesi, esnek mekan çözümleri, kullanıcılarının ve çevresinin sosyal ihtiyaçlarına çözüm üretecek bir cazibe merkezi olmaya aday.


Geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinde Amerika’da atıl durumdaki endüstriyel alanların özellikle sanatçılar ve bohem hayata uzak olmayan üst düzey yöneticiler tarafından tercih edilen konutlara dönüştürülmesiyle başlayan ‘loft’ anlayışı ile ele alınan DRS Loft ve Rezidans, ilk önce ofis olarak tasarlanmış, daha sonra çevredeki ihtiyaçların ve taleplerin yeniden değerlendirilmesi sonucunda konut bloğuna dönüştürülmüş. Böylece her biri yüksek tavanlı tasarlanan şekilde toplam 141 adet, 1+1, 2+1 ve loft daire tiplerinden oluşan yeni nesil bir...