02 / 05 / 2024

TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın

TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın

Türk Ekonomi Bankası'nin (TEB), 10. Özel Bankacılık Merkezi, Nişantaşı'nda hizmete açıldı

IMF, bankacılık sektörünü yakından takip etmeye devam ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, bankacılık sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından hızla alınan önlemlerin piyasa stresini bir miktar azalttığını, ancak belirsizliğin hala yüksek seviyelerde devam ettiğini belirtti. 

Bankacılık sektörü kredi hacmi 73 milyar 823 milyon lira arttı!

Açıklanan son dakika detaylarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 73 milyar 823 milyon TL arttı ve 8 trilyon 246 milyar 690 milyon TL'ye  çıktı.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Bankacılık sektörünün mevduatı 129,6 milyar lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 10 Mart 2023 tarihi ile biten haftada 129,6 milyar Türk Lirası artarak 9 trilyon 910,6 milyar TL'ye çıktı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Bankacılık sektörü kredi hacmi 6 milyar 752 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 86 milyar 752 milyon TL arttı ve 8 trilyon 88 milyar 395 milyon TL'ye çıktı.

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 908 milyar lira oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 21 milyar 270 milyon TL arttı ve 7 trilyon 908 milyar 192 milyon TL'ye çıktı.

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 10 milyar 248 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 10 milyar 248 milyon Türk Lirası artış göstererek, 7 trilyon 886 milyar 922 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörü kredi 7 trilyon 876,7 milyar TL oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 75 milyar 380 milyon TL arttı ve 7 trilyon 876 milyar 674 milyon TL'ye yükseldi.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 801,3 milyar lira oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 85 milyar 651 milyon TL arttı ve 7 trilyon 801 milyar 294 milyon TL'ye yükseldi.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın Haberi

TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın


     TEB açıklamasına göre, açılış partisine, TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı. 

     Açıklamada yer verilen bilgilere göre, 1989 yılından bu yana "Özel Bankacılık" hizmeti sunan TEB, bu alanda Türkiye'nin en eski kurumu olma özelliğine sahip olurken, finansal danışmanlık ve varlık yönetimi alanında uzmanlaşan TEB Özel Bankacılık, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerine uzun vadeli çözümler sunuyor. 

     TEB Özel Bankacılık, gayrimenkul danışmanlığı ve finansın yanı sıra, sanat ve spor alanında da birçok etkinliğe destek vererek TEB Özel müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. 

     Bire bir müşteri özelinde geliştirdiği uygulamalarla farklı bakış açıları yaratarak Türk Özel Bankacılık alanındaki öncü konumunu koruyan TEB Özel Bankacılık, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek sadece bugün değil gelecekte de ihtiyaç...