03 / 05 / 2024

TED Atakent Koleji

TED Atakent Koleji

Avrupa yakasına Tema İSTANBUL çatısı altında ilk adımını atan TED ATAKENT Koleji, 2015- 2016 eğitim döneminde ders zilini çalacak.

TED Koleji Avrupa yakasındaki ilk şubesini Tema İstanbul'da açacak!

Türkiye'nin köklü ve güzide kurumu TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, sembol proje Tema İstanbul çatısı altında ilk kez Avrupa'ya da taşıdı...

TED Atakent Koleji 2015-2016 öğretim yılında açılıyor!

Türkiyenin en köklü okullarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) Koleji, İstanbul Atakent'te 80 derslikli yeni okulunu açıyor. TED Atakent Koleji, ilk ders zilini, 2015-2016 öğretim yılında çalacak..

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.

İnşaat Mühendisi Güneş Apaydın vefat etti!

TED Ankara Koleji ve ODTÜ İnşaat Mezunu Güneş Apaydın, 7 Kasım 2018 günü vefat etti. Merhum Apaydın'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

İncek Veb Tower iletişim!

İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa edilen İncek Veb Tower projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor...

Başiskele TED Koleji 29 Eylül'de açılacak!

Başiskele’de yapımı tamamlanan eğitim kompleksinde 28 Eylül Pazartesi günü eğitime başlayacak TED Kocaeli Koleji’nin resmi açılışı bir gün sonra, yani 29 Eylül Salı günü yapılacağı açıklandı.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Tema İstanbul'un TED Koleji 2015-2016 ders zilini çalacak!

Avrupa yakasına Tema İSTANBUL çatısı altında ilk adımını atan TED ATAKENT Koleji, 2015- 2016 eğitim döneminde ders zilini çalacak.

TED Kocaeli Koleji 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanıyor!

TED Kocaeli Koleji'nin Başiskele’de kampus inşaatı sürüyor. Yeni dönemde öğrenci kabulü için çalışma ofisi de oluşturuluyor. Kolej; 2015- 2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Cihangir Koleji Güneşli Kampüsü Atakent'e taşınacak!

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

TED Koleji Avrupa yakasındaki ilk şubesini Tema İstanbul'da açacak!

Türkiye'nin köklü ve güzide kurumu TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, sembol proje Tema İstanbul çatısı altında ilk kez Avrupa'ya da taşıdı...

TED Atakent Koleji, Tema İstanbul'da yükseliyor!

TED Koleji geleneksel eğitim kalitesini, Tema İSTANBUL çatısı altında ilk kez Avrupa’ya da taşıdı. TED’in İstanbul’daki üçüncü, Avrupa Yakası’ndaki ilk koleji olan TED ATAKENT Koleji, gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da yükseliyor.

TED Atakent Koleji Haberi

TED Atakent Koleji

İstanbul Atakent'te yükselen mega karma proje Tema İSTANBUL, TED Koleji'ne ev sahipliği yapacak. TED'in İstanbul'daki üçüncü, Avrupa yakasındaki ilk koleji olan TED ATAKENT Koleji, 2015-2016 döneminde eğitim vermeye başlayacak. 



80 DERSLİK YER ALIYOR 

Kolejde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri yer alacak. Toplam bin 176 öğrenci kapasiteli TED ATAKENT Koleji'nde; 6 bin 800 metrekarelik oyun alanı ve açık alan, 11 bin 500 metrekarelik açık spor sahaları, 2 adet tenis kortu, 2 adet multi-spor sahası, 1 adet futbol sahası bulunuyor. Kolejde toplam 80 derslik yer alıyor. Temmuzda teslimi planlanan 3 bin 531 konutluk mega karma proje Tema İSTANBUL 1.5 milyon metrekarelik alanda inşa ediliyor. Yüzde 84'ü yeşil alana ayrılan Tema İstanbul'da 1 + l'den 4+ l'e kadar farklı tip ve büyüklükte...