29 / 04 / 2024

tedaşın gayrimenkul ihalesi teklifleri

tedaşın gayrimenkul ihalesi teklifleri

Özelleştirme idaresi Başkanlığı (OIB), İstanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. İhalelere ilişkin nihai sonuç, ÖİB tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak...

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Emrehan Taşdan ve Hyo Sun Kim ortaklığında kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Askergün Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Askergün Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gündoğdu tarafından kuruldu.

tedaşın gayrimenkul ihalesi teklifleri Haberi

tedaşın gayrimenkul ihalesi teklifleri


ÖIB, İstanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. 


Özelleştirme idaresi Başkanlığı (OIB), istanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. 


ÖİB'nin alınan bilgiye göre, nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) adına kayıtlı İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan toplam 62,50 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı gayrimenkuller için en yüksek teklif 785 bin lira ile Selim Çetinkaya tarafından verildi. 


Yine TEDAŞ'a ait Kütahya'da bulunan 109 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkul için en yüksek teklifi ise 5 bin 200 lira ile Ömer Ali Yördem verdi. Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan 21 bin 288,49 metrekare yüzölçümlü prestij hizmet alanı imarlı gayrimenkul için ise en yüksek teklif, 99 milyon 150 bin lira...