30 / 04 / 2024

tefal bodysignal tartı

tefal bodysignal tartı

Vücut ağırlığının yağ/kas dağılımını en kolay şekilde takip edilebilmenizi sağlayan kontrol mekanizması ile özel tasarıma sahip ilk tartı...

Tefal’den kaçırılmayacak Migros kampanyası! Kampanyaya dahil Tefal tartıları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Tefal alışverişlerinde yapacağınız harcamalara göre Migros’da kullanabileceğiniz dijital alışveriş kodu hediye… İşte detaylar ve kampanyaya dahil olan Tefal tartılarının Mart 2022 fiyat listesi…

Hatay kentsel dönüşüm toplantısı tartışmalı geçti!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan 35 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısı tartışmalı geçti.

Yalova'da imar planı tartışması!

Yalova Belediye Meclisi’nden geçen ay geçen revizyon imar planları tartışmaya sebep oldu. 64 itiraz komisyona sevk edildi.

İzmir Kültürpark’ta tartışmalar bitmiyor!

Kültürpark’ın geleceği konusundaki projenin kamuoyunun görüşüne açılmasından sonra, tartışmalar bitmek bilmedi. Özellikle İZTO Başkanı Demirtaş’ın çıkışından sonra tartışmalar yeni boyut kazandı.

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması!

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması yaşanıyor. Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Esen Tol, Tarihi Taş Köprü’nün yıkılma tehlikesi nedeniyle yeniden restore edilmesi gerektiğini savunuyor..

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm binası tartışma yarattı!

Yunusemre Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumunda MHP Grubu'nun Kentsel Dönüşüm Danışma Binası'yla ilgili bilgi almak için verdiği önergede tartışmalar yaşandı.

Galatasaray Komisyonu'nun Riva raporu tartışma yarattı!

Galatasaray'da yarın yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Sarı­ Kırmızılı Yönetimin, camianın uzman isimlerinden belirlediği komisyonun Riva arazisi için belirlediği değer raporu tartışılır nitelikte..

Sinop'un yeni imar planı tartışmaya açılıyor!

Sinop'un yeni imar planını konunun uzmanlarının katılacağı bir panelle kamuoyu önünde tartışmaya açmak isteyen Sinop Çevre Dostları Derneği, bu konuda bir basın açıklaması yaparak 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek panele tüm Sinop halkını davet etti.

Narlıdere'de rekreasyon alanında boyama tartışması!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde rekreasyon alanının ağaçlandırma yerine yeşile boyandığı iddiası tartışma yarattı. Belediye Başkanı Abdül Batur “Orada boyama değil ‘Hydroseeding’ sistemi kullanıldı” diyerek kendini savundu

Habitat III'te dünya kentlerinin sorunları tartışılıyor!

Habitat III toplantısında, büyük kentlerin sorunları ve kentlerde artan yoksulluk tartışılacak. Toplantıda ayrıca küresel ısınma ile mücadeleye katkı sağlayacak “yeni kentsel gündemin” belirlenmesi hedefleniyor.

Calais Limanı'nın girişine duvar inşası tartışması!

Sığınmacıları engellemek amacıyla Fransa ile İngiltere'yi birbirine bağlayan Calais Limanı'nın girişine duvar inşasına başlanmasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

tefal bodysignal tartı Haberi

tefal bodysignal tartı

Tefal, dış görünümüne ve sağlığına önem veren tüketiciler için kilo kontrolünü kolaylaştıran, vücut ağırlığının gelişimini, renkli göstergelerle işaretleyen "Visio Control" mekanizmasına sahip Bodysignal'i tüketicilerinin beğenilerine sunuyor.  
 "VISIO CONTROL" kullanması ve anlaması çok kolay!

Bodysignal ile artık kilonuzun ne kadarının yağ, ne kadarının kas olduğunu düzenli olarak rahatlıkla takip edebilirsiniz. Vücut ağırlığınızın gelişimini renkli göstergelerle işaretleyen "Visio Control" mekanizması ile bu gelişimi anlamak artık çok daha kolay....