30 / 04 / 2024

Tefenni

Tefenni

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 35 dönüm üzerine inşaa ettiği 240 dairenin sahipleri evlerine yerleşmek için 5 aydır bekliyor. Bayramda yeni evlere yerleşme hayâli de suya düştü.

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projeden 566.79 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 141 adet konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi!

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi 4 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arası olarak belirtiliyor. Projede toplamda 141 konut bulunuyor.

Burdur Tefenni’de 141 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Tefenni İlçesi’nde hayata geçirilen 141 konutun kura çekimi yapıldı.

Burdur Tefenni'de yeni otogar inşa ediliyor!

Tefenni ilçesinde yeni Otogar inşaatı hızla yükseliyor. Yeni Otogar inşaatı ile ilgili gelişmeleri Tefenni Belediyesi'nin sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı!

Burdur Tefenni Belediyesi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı...

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Ocak 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Tefenni Haberi

Tefenni

Kuraları çekilen daire sahipleri 15 Mayıs'tan bu yana tapularına kavuşma ve binalarına yerleşmeyi arzuluyor. TOKİ'den daire sahibi olan aileler, yeni evlerine Kurban Bayramında yerleşme hayallerinin de suya düştüğünü belirtiyor. TOKİ Tefenni konutlarından bir daire alan Adem Karakuş, konuta 5 aydır yerleşemediklerini söyledi. Yetkililerin, yerleşme konusunda sürekli tarih ertelemesi yaptığını iddia eden Karakuş, Kurban Bayramı öncesi yeni binalarına yerleşme hayallerini ise yeniden suya düştüğünü kaydetti. 


Yetkililerin. Kurban Bayramı öncesi 2-10 daireyi 2 hafta içinde teslim etme sözü verdiğini savunan Karakuş. "5 aydır yerleşmeyi beklediğim TOKI dairesine yerleşemedik. Bayram öncesi yerleşirsiniz dediler, yerleşemedik. Bayramda konuta yerleşerek çifte bayram yaşamak istiyorduk ama-.olmadı. Umarım bayram sonrası daireye yerleşir, tapumuzu alırız.' diye konuştu. 


Tefenni eski Belediye Başkanı Bayram Kavak, ilçelerine TOKİ'nin kendi belediye başkanlığı döneminde konut...