02 / 05 / 2024

TEİAŞtan hakkariye enerji yatırımı

TEİAŞtan hakkariye enerji yatırımı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), Hakkari'nin enerji sorununu çözmek amacıyla 16 milyon liralık yatırım yapıyor. Kentin 50 yıllık ihtiyacını karşılamak amacıyla yürütülen çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

Şarkıcı Ege Bodrum'da ağaçtan ev yaptırdı!

Ege, Bodrum Güvercinlik'te kendisi için ağaçtan ev yaptırdı.

TEİAŞ'tan Hakkari'ye 16 milyon liralık enerji yatırımı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), Hakkari'nin enerji sorununu çözmek amacıyla 16 milyon liralık yatırım yapıyor. Kentin 50 yıllık ihtiyacını karşılamak amacıyla yürütülen çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Ankara hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zeytinburnu Olivium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Olivium, bayramda kaça kadar açık? Olivium kaçta açılacak?

Olimpa AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Konya hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Konya bayramda kaça kadar açık? Novada Konya AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

NMerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

NMerkez AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, NMerkez bayramda açık mı? NMerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı? NMerkez bayramda kaça kadar açık? NMerkez AVM bayramda kaçta açılacak?

TEİAŞtan hakkariye enerji yatırımı Haberi

TEİAŞtan hakkariye enerji yatırımı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), Hakkari'nin enerji sorununu çözmek amacıyla 16 milyon liralık yatırım yapıyor. 


Kentin 50 yıllık ihtiyacını karşılamak amacıyla trafo merkezi kurulması ve bağlantı direklerinin dikilmesi için yürütülen çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 


Yüksekova ilçesinde 15 bin metrekare alan üzerinde kurulan çift devre ve indirici trafo merkezindeki çalışmalar büyük oranda tamamlandı.


Proje kapsamında Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri de, bölgenin zorlu coğrafyası ve soğuk havaya rağmen yüksek gerilim ve enerji nakil hattı direklerini belirlenen alanlara yerleştiriyor. 


Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu projenin hayata geçirilmesiyle bölgeda enerji altyapısının daha kaliteli hale geleceğini söyledi.


Bölgede yıllardır yaşadıkları enerji sorunun giderilmesinde bu projenin çok önemli olduğunu kaydeden Özdemir, "Bizim kışımız...