10 / 05 / 2024

tek boya nerede

tek boya nerede

10 yıl önce 100 metrekarelik bir alanda sektöre atılan Tek Boya bu yıl 3.5 milyon dolarlık yatırım yapacak...

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?

Beko 1200 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat, May Boya'nın hisselerini 91 milyon TL'ye aldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) May Boya ve Kimyevi Maddeler A.Ş. hisselerinin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

tek boya nerede Haberi

tek boya nerede

45 bin ton kapasiteli tesislerinde faaliyet sürdüren ve yatırım çalışmalarına hız veren Tek Boya, 3.5 milyon dolarlık yatırım...