05 / 05 / 2024

tek katlı müstakil evler

tek katlı müstakil evler

Tek katlı evler, kent merkezlerinde boş arazi bulunamadığı için genellikle yazlık bölgelere inşa ediliyor. İşte muhteşem manzaraya sahip 10 tek katlı ev...

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

Gayrimenkulde müstakil ve az katlı binalar revaçta!

Pandemiden sonra ev almak isteyen vatandaşlar müstakil ve az katlı binaları tercih etmeye başladı. COLDWELL Banker Life brokeri Uğur Sezginer konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Müstakil konutta en çok hangi kent tercih ediliyor? 

Pandemi ile beraber müstakil konutlara olan ilgi giderek artıyor. Özellikle İzmir'de müstakil evlere olan talep oldukça fazla. 

Müstakil konutlara talep gittikçe artıyor!

Pandemi ile beraber müstakil konutlar trend hale geldi. Normalleşmenin artmasına karşın müstakil konutlar trend olmaya devam ediyor.

Müstakil ev maliyeti 2022!

Müstakil ev maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Müstakil ev maliyeti 2022 ne kadar oldu? Müstakil ev maliyeti arttı mı? İşte Müstakil ev maliyeti 2022...

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

2021'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yılın ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 88.4 yükselerek 63 bini geçti. Bu dönemde koronavirüs etkisi sebebiyle müstakil konutlar için alınan ruhsat sayısında artış yaşandı. 

Müstakil konut satışlarına pandemi etkisi!

Koronavirüs salgını sonrasında ilgi odağı olan müstakil ev satışlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu dönemde müstakil evler ve prefabrik ev satışları iki kat arttı. 

tek katlı müstakil evler Haberi

tek katlı müstakil evler

1) COUNTRY TARZI BİR KLASİK






Almanya'da konumlanan bu şık kır evi, görünümüyle adeta dönem filmlerindeki lüks evleri andırıyor değil mi? Country tarzının klasik özelliklerini taşıyan bu ev çocukluğumuzdan beri sahip olmak istediğimiz tek katlı müstakil evlerden biri desek yalan olmaz.




2) MASALLAR DÜNYASINA YOLCULUK






Masallar diyarından fırlamış gibi görünen bu evde Orta Avrupa'da sıkça rastlanan bir çatı mimarisi kullanılmış. Ama aynı zamanda da şehir merkezlerinde ve çevresindeki yerleşim bölgelerinde görmeye alışkın olmadığımız adeta saydam denebilecek bir tasarıma da sahip.






3) KUTU GİBİ BİR EV







Gri ve krem renginin iç içe geçmesiyle stil sahibi ve modern bir dış cephe görüntüsü yaratılan bu küçük ev, yalnızca 75 metrekareden oluşmasına rağmen son derece şık, modern ve fonksiyonel mimari özelliklere sahip. “Kutu gibi ev” tanımlamasına...