27 / 04 / 2024

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi

Burdur'un Bucak İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski tekel depoları Bucak Belediyesi'ne tahsis edildi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla bizzat ilgilendiğini söyleyerek teşekkür etti.

ABD: Batı Şeria'daki yerleşimler artık hukuka aykırı değil!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, işgal altında yer alan Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşim birimlerini artık yasa dışı olarak görmediklerini açıkladı.

Şehir hastaneleri artık genel bütçe kaynakları ile yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koa, şehir hastanelerinin Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine artık genel bütçe kaynakları ile yapılacağını duyurdu. KÖİ modeli ile yapılan 20 şehir hastanesi için 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödenecek...

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

MYK Emlak Danışmanı Belgeleri artık çift dilde!

Emlak işletmelerinde pazarlama ve satış personeli olarak çalıştırılan kişilerin alması gereken Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) mesleki yeterlilik belgeleri artık çift dilde veriliyor... 

Yapı kooperatifleri artık 'e-Devlet' üzerinden kurulabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan değişiklik kapsamında yapı kooperatifleri artık il müdürlüklerine gidilmeden "e-Devlet kapısı" üzerinden kurulabilecek.

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Şehir Konağı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Artık şehirlerimizin 50 yılını, 100 yılını planlayacağız" dedi.

‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da!

Ankara ve Antalya’daki ‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da. 75 metrekare olan ters evin 2 odası 1 salonu bulunuyor.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor. Lansmana çık satış yap dönemi bitti” dedi..

Tapuda biyometrik fotoğraf artık mümkün!

Yaplan düzenleme ile artık tapu işlemlerinde biyometrik fotoğraflar da kullanılabilecek. Özelmacıklı, "Tapu dairelerinde yapılan işlemlerde vesikalık fotoğrafın yanı sıra artık biyometrik fotoğrafta kullanılabilecek." dedi..

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Artık plansız, kontrolsüz, projesiz bina yapma imkanı yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri anarak, "Artık plansız, kontrolsüz, projesiz bir bina yapma imkanı yok. O konuda taviz vermiyoruz."

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi Haberi

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi
Burdur'un Bucak İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski tekel depoları Bucak Belediyesi'ne tahsis edildi. 


Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla bizzat ilgilenmesi, Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'ın yaptığımız görüşmeler sonucunda, kendi kurumuna devredilen bu taşınmazların belediyemize devredilmesinde gösterdiği yardım ve Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik'in bu sürece verdiği destek için Bucak halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum" açıklamasında...