06 / 05 / 2024

tekerek bulvarı asfaltlanıyor mu

tekerek bulvarı asfaltlanıyor mu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Bulvar Atakent'te ön talep toplanıyor!

Bulvar Atakent projesinde ön talep toplama dönemi başladı. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 780 TL’den başlarken, projenin aile öncelikli yüksek standartlardaki konsepti de ilgiyi artırıyor.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Bursa'da imara açılan yeni yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Belediye, Demirtaş Mahallesi'nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Sultanbeyli Bosna Bulvarı prestij kazanıyor!

Sultanbeyli'nin en işlek bulvarından biri olan Bosna Bulvarı’nda prestij cadde uygulaması yapılıyor. Yapılan uygulamayla görüntüsü neredeyse tamamen değişecek olan bulvarda çalışmalar başladı.

İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde elektrik tellerinin yer altına alındığı bölgelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Manisa Kırkağaç-Akhisar arası 6 kilometrelik yol asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

tekerek bulvarı asfaltlanıyor mu Haberi

tekerek bulvarı asfaltlanıyor mu


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.


Yol Yapım ve Onarım ekiplerince yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmaları 35 metre genişliğinde 2.6 kilometre uzunluğunda bulunan Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor. 1.8 kilometrelik kısmında sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanan Tekerek Bulvarı’nda geri kalan kısımda asfalt serim çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.


Ekipler aynı zamanda yol bakım ve tamir gerektiren alanlarda da asfalt yama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.


Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ekim ayı sonu itibari ile il genelinde yaptığı asfalt çalışmalarında I. Kat sathi kaplama hazırlamada 172,8 km. I. Kat Sathi kaplamada 193,8 km., II. Kat sathi kaplamada 163,8 km. sıcak asfalt kaplamada ise 110.03 km. yol asfalt çalışmalarını tamamladı.



Kahramanmaraş Büyükşehir...