03 / 05 / 2024

Tekfen Esenyurt son durum

Tekfen Esenyurt son durum

Tekfen Emlak Geliştirme'nin, Esenyurt Horoz Lojistik'in arsasında inşa edeceği 1.413 konutluk projesinde fiyatlar Temmuz ayı içerisinde belli olacak. Tekfen Esenyurt projesinde lansmanın sonbaharda yapılması planlanıyor...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

İstanbul'un hangi ilçesinde ev kiraları 2 katına çıktı?

İstanbul'un konutta öne çıkan ilçesi Esenyurt, son zamanlarda polisiye olaylarla gündemde. Peki Esenyurt'ta emlak sektörünün son durumu ne? Ev fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

HEP İstanbul'un son 2 bloğu satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

HEP İstanbul Esenyurt’ta son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

Tekfen HEP İstanbul'da son iki blok satışları başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı. 11 bloktan oluşan projede toplam 1424 ünite bulunuyor.

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Tekfen Esenyurt son durum Haberi

Tekfen Esenyurt son durum


Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt'ta inşa edeceği 1.413 konutluk projesini Temmuz ayında ön satışa sunmayı planlıyor. Sonbaharda lansmanın yapılacağı Tekfen Esenyurt projesi 56 bin 880 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.



Tekfen Esenyurt projesi 11 blok yüksek katlı, 15 blok alçak katlı olmak üzere 26 blok halinde yükseliyor. 27 adet dükkanın da yer alacağı Tekfen Esenyurt projesinde 1.568 metrekare ticaret alanı bulunuyor.


Bina oturum alanı 15 bin 150 metrekare olan Tekfen Esenyurt projesinde 34 bin 128 metrekare yeşil olan yer alıyor. Tekfen Esenyurt projesinin inşaat alanı 142 bin 202 metrekare olarak belirlendi.



Tekfen Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer  veriliyor. Tekfen Esenyurt projesinde yüzme havuzu, süs havuzları, peyzaj, spor alanları, çocuk oyun alanı, fitness, sauna gibi sosyal donatılar...