06 / 05 / 2024

Tekfen İnşaat doğalgaz depolama tesisleri nerede

Tekfen İnşaat doğalgaz depolama tesisleri nerede

Tekfen İnşaat ile HMB-Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Gnıbu'ndan Entrepose Contracting ile oluşturduğu konsorsiyum, Mersin-Tarsus Bölgesi'nde birbirine yakın iki sahada gerçekleştirilecek yeraltı doğalgaz depolama tesislerinin yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı? Doğalgaz kaç ay ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ücretsiz doğalgaz müjdesinden sonra vatandaşlar " Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz destekleri hesaplara yattı mı?

Faturası yüksek gelen vatandaşların merak ettiği ve arattığı doğalgaz desteği başvurularında son durum ne? Doğalgaz desteği başvuruları hesaplara yattı mı? Doğalgaz desteği nasıl alınır? İşte merak edilen o sorularını yanıtları...

Ukrayna krizi doğalgaz fiyatlarını vurdu: 1 gecede yüzde 30 arttı!

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasıyla beraber Avrupa'da doğalgaz fiyatları, yalnızca bir gecede yaklaşık olarak yüzde 30'dan fazla artış yaşadı. Doğalgaz fiyatları, 118 dolarla kadar ocak ve Şubat ayının zirvesine oturdu. doğalgaz fiyatları en son 2021 senesinde 180 doları görmüştü.

Doğalgaz desteği başvuruları yarın başlıyor! 1.150 lira ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, 4 milyon aileye yılda iki kez olmak üzere 450 ile 1150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağını duyurdu. Bu yardımdan yararlanacak kişiler için belirli kriterler aranacak...

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Tekfen İnşaat doğalgaz depolama tesisleri nerede Haberi

Tekfen İnşaat doğalgaz depolama tesisleri nerede


Tekfen'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ile HMB-Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Gnıbu'ndan Entrepose Contracting ile oluşturduğu konsorsiyum, Mersin-Tarsus Bölgesi'nde birbirine yakın iki sahada gerçekleştirilecek yeraltı doğalgaz depolama tesislerinin yapımı için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, tesislerin yapımı için yatırım lisans sahibi işverenler olan Tören Doğalgaz Depolama ve Gaz Depo ve Madencilik şirketleri ile toplam 2 milyar 413 milyon Euro tutarında iki adet sözleşme imzaladı. Grup şirketleri olan Tekfen İnşaat ve HMB'nin söz konusu sözleşmelerdeki toplam payı 723 milyon Euro. 


Sözleşmeler kapsamındaki işlere, işveren şirketler tarafından ilgili proje finansmanının sağlanması üzerine başlanacak. Grup şirketlerinin konsorsiyum içindeki iş kapsamlarını, işlerin başlamasını takiben beş yıl içerisinde fiilen tamamlaması planlandı. Söz konusu projeye ilişkin tutar, şirketin toplam bekleyen siparişlerinin yüzde 10'unu oluşturuyor. Bu nedenle pozitif...