27 / 04 / 2024

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı



Faturaları mümkün olduğunca düşük seviyede tutmak hemen herkesin arzuladığı bir şey. Kışın gelmesiyle birlikte özellikle ısınma giderlerini kısmak için çözüm aranıyor.  Özellikle dar gelirli vatandaşların kışın başlıca gündemi olan doğalgaz faturasını düşürmek için pek çok kişi yöntem arıyor. Peki faturaları düşürmek için ne yapılabilir? Evinizde uygulayabileceğiniz bazı basit yöntemlerle doğalgaz faturalarınızı hafifletebilirsiniz.

Peki doğalgaz faturasını düşürmenin yöntemleri neler?  Doğalgaz faturası nasıl düşürülür? İşte o yöntemler…

PERDELER PETEĞİ ÖRTMESİN

Mynet’te yer alan habere göre radyatörünüzün kapatacak kadar uzun perdeler, odaya ısının yayılmasını engeller. Radyatörün verdiği ısı perde tarafından engellendiği için doğalgaz harcamanız da yüksek olacaktır. Bu sebeple radyatörün bulunduğu duvara yaptırılacak perdeler, radyatörü kapatmayacak şekilde kısa olmalıdır.  Eğer perdeleriniz uzunsa radyatörün çalıştığı sırada perdenin radyatörü kapatmayacak şekilde olması doğal gaz tasarrufu için gereklidir.

 Doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? 

 Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!


Geri Dön