04 / 05 / 2024

Tekfen İnşaat kazasızlık ödülü bakü

Tekfen İnşaat kazasızlık ödülü bakü

TEKFEN İnşaat, Azerbaycan Olimpiyat Stadı projesinde, yeni bir kazasızlık rekoruna imza attı. Tekfen inşaat. Kazasızlık ve Kıdem ödül töreni, Bakü'de bulunan Gülistan sarayında düzenlendi.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat'ın iştiraki Azfen ile BP arasında iş birliği!

Tekfen İnşaat iştiraklerinden Azfen Birge Müessesesi ile BP Exploration arasında 486 milyon dolarlık  sözleşme imzalandı

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Turizm İnşaat Sağlık Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücait Ayaz tarafından kuruldu. 

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

Tekfen İnşaat 155 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile TSGI Mühendislik İnşaat Limited Şirketi arasında 155 milyon dolarlık sözleşme imzalandı..

Tekfen İnşaat kazasızlık ödülü bakü Haberi

Tekfen İnşaat kazasızlık ödülü bakü

TEKFEN İnşaat, Azerbaycan Olimpiyat Stadı projesinde, yeni bir kazasızlık rekoruna imza attı. 

Tekfen inşaat. Kazasızlık ve Kıdem ödül töreni, Bakü'de bulunan Gülistan sarayında düzenlendi. Törene Milletvekilleri, Bakan yardımcıları ve birçok bürokratların yanı sıra, ses sanatçısı Baha da katıldı. Kazasızlık nedeniyle düzenlenen törende, 10 yıldır Tekfen İnşaat'a emek veren çalışanlara da 'Kıdem Ödülleri' takdim edildi.

Tekfen Holding Genel Müdürü Levent Kafkaslı.  yaptığı açıklamada, inşaat sektöründe ve diğer sektörlerde olduğu gibi çalışanın tehlikesizliğinin en önemli konulardan biri olduğunu vurguladı. Kafkaslı, uzun zamandır olması gereken, çalışanların güvenilir ortamda çalışma koşullarının sağlanması noktasında önem verilmekte olduğunu belirtti. Kafkaslı, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz çok uzun yıllardır bu kültürü kendi bünyemizde çalışan arkadaşlarımıza aşılayarak bunu bir iş hayatında yasam tarzı haline getirdik. 

Bize çalışmaya gelen insanların aynı...